وقتی نفر سومی رو با خودتون بیرون میبرید حواستون بهش باشه شعورتون برسه بغل و معاشقه هاتونو بذارید واسه وقتی که تنها شدید انقد طرفو از حضورش معذب نکنید :)
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
ما که این کار ها رو فقط داخل خونه میکنیم 😅ولی نکته خوبی بود
اخه خیلی وقتا اتفاق میوفته
والا هرچی باخودت حرف میزنی اسمون نگاه میکنی تو گوشی میوفتی اینا کم نمیارن وقتم که نمیگذره
بنظرم بی احترامی به نفره سومه