2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم دبیرم ولی سر کلاس گاهی قلبم میخواد در بیاد و سکته کنم از بس تپش قلبم بالاس

منم همینطور قرص چی می خورید؟

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین

وقتی پدربزرگم فوت شدن خیلی بدجور به من خبر دادن💔🥺

بعد از اون موقع همیشه ی خدا تپش قلب میگرفتم 

بعضی وقتا حتی انقد تیر می‌کشید نمیتونستم نفس بکشم 

یا مجبور بودم تند تند نفس بکشم 

بعد باعث می‌شد به خاطر کمبود اکسیژن حالت بی حالی بهم دست بده

خیلی بد بود اون دوران😢

یکی یکی رویاهام تبدیل به خاطره میکنم✨️🥰                           کنکوری ام میشه لطفا برای رسیدن به هدفم برام دعا کنین؟🥺                                                                                   
وقتی پدربزرگم فوت شدن خیلی بدجور به من خبر دادن💔🥺 بعد از اون موقع همیشه ی خدا تپش قلب میگرفتم&nbs ...

الان بهترید دکترهم رفتید؟چه قرصی مصرف کردید؟

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
الان بهترید دکترهم رفتید؟چه قرصی مصرف کردید؟

بله عزیزم خداروشکر خوب شدم 

من چون سنم کم بود دکتر فقط برام پروپرانولول تجویز کرد 

فقط ام روزی دو مرتبه نهایتا ولی بازم کفاف نمیداد

یکی یکی رویاهام تبدیل به خاطره میکنم✨️🥰                           کنکوری ام میشه لطفا برای رسیدن به هدفم برام دعا کنین؟🥺                                                                                   
بله عزیزم خداروشکر خوب شدم  من چون سنم کم بود دکتر فقط برام پروپرانولول تجویز کرد  فقط ا ...

خداروشکر که حالتون بهتره همواره سالم وتندرست باشید❤

خداروشکر که حالتون بهتره همواره سالم وتندرست باشید❤

مممنونم ازتون💖

به همچنین🙏🏻

من گاهی پرانول میخورم ولی اصلا تپیدن قلبم رو بهتر نمیکنه جا ب جا شدن قلبم هست همش

من سه نوع قرص می خورم ولی هیچ تاثیری نداره ان شاالله چند روز دیگه میرم تهران ازدکتررفتن وخوردن قرص خسته شدم

خداروشکر بهتری عزیزم

ممنونم گلم😍

شمام سلامت باشی انشاءلله 

من سه نوع قرص می خورم ولی هیچ تاثیری نداره ان شاالله چند روز دیگه میرم تهران ازدکتررفتن وخوردن قرص خ ...

تو تپیدن قلبت چطوریه؟ حمله قلبی هم داشتی؟ 

من حس میکنم اینجور ک میشه قلب برا یه حمله خفیف قلبی بوده

تو تپیدن قلبت چطوریه؟ حمله قلبی هم داشتی؟  من حس میکنم اینجور ک میشه قلب برا یه حمله خفیف قلبی ...

بله یه بارخیلی تنظیمش بهم ریخت بستری شدم قرارشد بهش شوک واردکنن که خداروشکر خودش برگشت 

بله یه بارخیلی تنظیمش بهم ریخت بستری شدم قرارشد بهش شوک واردکنن که خداروشکر خودش برگشت 

ماساژ قلبی هم بهت دادن؟ منم همینجور یه بار تا ایست شدید قلبی رفتم