2821
2789
عنوان

دوست پسرم...)

247 بازدید | 19 پست

چن ماه باهم بودیم.... خیلی خیلی دوسم داش و منم حدودا 3 سال ازش بزرگترم و همیشه بهش زور میگفتم... ولی اون هیچی نمیگفت ... بعد چن وقت سر اینکه منو بچه حساب میکنه دعوا کردیم و من بلاکش کردم ... الان با یه اکانت دیگه میخوام بهش پیام بدم... بنظرتون درسته؟ چی بگم بهش؟ خیلی دلم براش تنگه ... کمک کنین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه دعواتونم سرمساله مهمیه گلم🙁جوری ک ممکنه حتی بعدا تو زندگی بازم مشکل ساز‌بشه

کاش ب احساساتت غلبه کنی و منطقی باشی هرچند واقعا سخته

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تو ۳ سال ازش بزرگتری بعد سر اینکه تو رو بچه حساب میکنه از هم جدا شدین ؟؟ 😐😐

چرا این قسمتشو متوجه نشدم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بهش پیام نده اون خودش از این که بهش زور میگفتی فکر نمی کنم دوباره بخواد برگرده پس بهتره بهش پیام ندی مطمعن باش بر نمی گرده

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   
تو ۳ سال ازش بزرگتری بعد سر اینکه تو رو بچه حساب میکنه از هم جدا شدین ؟؟ 😐😐 چرا این قسمتشو متوجه ...

اره هی مثلا میگف من اینو میدونم ولی تو هنوز سنت بهش نرسیده ک بدونی!! و اینجور چیزا مث بچه ها باهام حرف می‌زد 

2790
2823
2791
2779
2792