2777
2789
عنوان

دوستی

124 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبین 

یه دوست دارم خیلی هم دوستش دارم اما بعد اینکه کارنامه ها اومد یهو رفتارش عوض شد نمیدونم چرا کنکور داشتیم هیچکدوم نخونده بودیم همش به هم می‌گفتیم اگه درس خوندی بگو منم بخونم و ازین حرفا خداشاهده هربار یکم انگیزه میگرفتم بهش میگفتم من دارم میخونم و هیچوقت دروغ نگفتم اما بعد کنکور رفتاراش بدتر شد و چندبارم به حالت تیکه گفت با درصدهايي تو زدی رتبت کمتر از فلان نمیشه و اینا ینی فک میکنم فک میکنه من دروغ گفتم درس نمیخونم اما چندبار پیشش حتی قسم خوردم من دروغ نگفتم چرا رفتارت اینجوریه و اینا میگه من طوریم نیس چند وقتیه برنامه ریختیم بریم بیرون اکیپی که نشد به دلایلی حالا هم گفتم اگه این هفته بیکارین بریم اون گفت من نمیتونم بیام تا 2 ماه یا 6 ماه یا بیشتر نمیتونم و خودتون برین هرچیم میگم چرا نمیگه به نظرتون بازم بگم بریم بیرون یا نه؟ همشم سعی میکنم عادی پیام بدم بخندم اما درست نمیشه رفتارش چیکار کنم به نظرتون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دفعه بعد علنی بش بگو عزیزم من همون تایم ک گفتم خوندم اگ رتبم بالا شد دو ذلیل داره 1. نحوه تست زدنم بهتر بوده 2.آی کیوم از تو بیشتر بوده 

از روابط سمی بیایید بیرووووون

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

حسادت میکنه دیگه ولش کن بابا مام ازین دوستا داشتیم تا نمره هامون یه ذره بالاتر میشد میشدن دشمن خونی ...

اخه همچین آدمی نیس نمیدونم چرا یهو رفتارش عوض شد ☹️☹️

اخه همچین آدمی نیس نمیدونم چرا یهو رفتارش عوض شد ☹️☹️

کنکور واقعا پروسه ی پیچیده و رو عصابیه اگه درصداتم بهتر ازونا شده هی نگو این موضوع میره رو مخ ادم خودتم حساب کردی بهشون اعلام نکن دیگ چه کاریه