2777
2789
عنوان

سقوط از پله

226 بازدید | 9 پست

سلام ،خوبین؟من دو ب پیش ک بارون اومد از ۶ تا پله سر خوردم، طر ف راست کمرم ب شدت درد میکنه ،اصلا نمیتونم حتا توی رختخواب تکون بخورم .بیمارستان هم رفتم عکس و سی تی اسکن گفتن شکستگی نداری،ولی درد امونمو بریده ،اگه تکون بخورم انگاری یه سیخ داغ میکوبن تو پهلوی

چیکار کنم ؟یعنی خوب میشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترک خوردگی تو عکس نشون نداد؟

اگه کبوده یخ بذار کبودیش بره اگه کبود نیست کلا درد داری برو دکتر متخصص برای مهره های کمرت عکس بگیر خطرناکه

مامان من از چهارپایه افتاد کلی دکتر بردیم گفتن ترک خوردگیه

اخرشم یه دکتره گفت مهره ها جابه جا شده کلی دوندگی کردیم درست شد ولی مامانم به اون صورت نمیتونه صاف بشینه کلا

حتما پیگیرباش

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
ترک خوردگی تو عکس نشون نداد؟ اگه کبوده یخ بذار کبودیش بره اگه کبود نیست کلا درد داری برو دکتر متخصص ...

نه ترک خوردگی نداشتم،مهره هامم درد نمیکنه ،یعنی میتونه چیز خطر ناکی باشه؟

نه ترک خوردگی نداشتم،مهره هامم درد نمیکنه ،یعنی میتونه چیز خطر ناکی باشه؟

شاید بخاطرکوفتگی که داشتی حس درد داری

رفته رفته از بین میره دردش نترس

فقط مواد غذایی مقوی زیاد بخور

ژله با شیر درست کن بخور

قلم خوبه بپز بخور

توی سوپ یا حلیم بریز

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
شاید بخاطرکوفتگی که داشتی حس درد داری رفته رفته از بین میره دردش نترس فقط مواد غذایی مقوی زیاد بخو ...

دردش خیلی عجیبه ،انقده ترسیدم ک خدا میدونه ،واسم دعا کنید 

دردش خیلی عجیبه ،انقده ترسیدم ک خدا میدونه ،واسم دعا کنید 

انشاءالله خوب میشی مراقب خودت باش وسیله سنگین برندار چند روز استراحت کن