2777
2789
عنوان

شوره ابرو

9477 بازدید | 124 پست

سلام دوستان من ابروهام شوره ميده شوره هاي گنده 

رفتم دكتر گفتم داروهامو بگم شايد كسي بخواد استفاده كنه هر چند بهتره اگر اين مشكل رو داريد حتما حتما به متخصص پوست مجرب مراجعه كنيد تا خدايي نكرده مشكلتون چيز ديگه نباشه دكتر به من گفت اصلا تقويت كننده موضعي نزن به ابروهات چون پوسته ها رو بيشتر ميكنه داروهايي كه به من الان داده سه بسته قرص فلوكونازول ١٠٠ كه گفته يك روز درميون بخورم با يه محلول دست ساز كه روش نوشته بتامتازون ٣٠ و كلوتريمازول ٣٠ و كرم درماتيت سبوريك نادل كه گفت اين دوتا رو يه شب يكيش رو بزن صبحش بشور فردا شبش هبچي نزن پس فردا شبش اونيكي رو بزن و صبحش بشور  قرص ويتامين هم بخاطر ريزش ابروهام بهم داده يكيش سيستئين ب ٦ رازك يكي ام مكمل اكولايف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فلوکونازول رو خوردم و اون محلول دستساز رو زدم البته اینی که من زدم قوی تر از مال شماست،ولی اون کرم رو نزدم

منم متوجه شدم وقتی ی تقویت کننده میزنم پوسته ها بیشتر میشه

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
يادم رفت بگم سه بسته فلوكونازول يني ٣٠ تا دونه قرص

ممنون واسه اطلاع رسانی. من موهامم بشدت شور های چسبیده به سر میزد . چند ساله و پشت گوشم.... واقعا آزاردهنده بود.‌۲ ماه پیش رفتم دکتر محلول داد نوشته روزی دوبار بزن . من یبار زدم یا تنبلی ...‌‌کلا رفته ولی احساس میکنم چند روز نزدم بازداره برمیگرده 

میشه برای مریضیم یه حمدشفا واسم بخونی ممنون میشم
ممنون واسه اطلاع رسانی. من موهامم بشدت شور های چسبیده به سر میزد . چند ساله و پشت گوشم.... واقعا آزا ...

اره دكتر ميگف دارو نبايد بعد درمان يهو قطع بشه بايد كم كم قطع بشه

عزیزم دکتر نگفت که علتش چی هست؟  بعد این شوره ها شبیه شوره سر بودن؟

نه بايد دارو مصرف كرد زير نظر دكتر بود مال من بعد ابن كه كرونا گرفتم اينطوري شد من اشتباه كردم ماينوكسيدل زدم شوره ها زياد شد خيلي زياد و گنده تر انگار

الان دکتر به من ماینوکسیدیل پیشنهاد داده واقعا میترسم بزنم کچلی کال گرفتم

اصلا ماينوكسيدل نزن به نظر من چون من زدم و بدتر شد شوره هاش

يه بنده خدايي توي ني ني سايت ميگفت شوره و چربي ابرو.  داشت با شستن روزانه ابروها با شامپو ضد قارچ و التهاب رفع شده به نظرم به ريزشش نبايد فكر كنيم بايد اول از همه درمونش كنبم