zibawei مدیر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 5431 عنوان دوست | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 39 پست دلم دوست صمیمی میخواد اما نمیدونم از کجا پیدا کنمتابستونم داره به بطالت میرهبا خوانوادمم اوکی نیستم۲۱ سالمه😮💨 ._. 1401/05/07 | 16:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_جذاب عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2379 درست میگی ولی بابد یکی باشه اوقات فراغتمونو پر کنیم منکه حس میکنم افسرده شدم بهترین دوست آدم کتاب خواندنه منکه همش به بابام میگم کتاب برام ازکتابخانه بیار دوست میخواد باهاش بری بیرون پایه بیرون رفتن باشی پایه خرج کردن باشی پایه اینور اونور رفتن باشی پایه مهمانی گرفتن مهمانی رفتن برای هرمراسمی باشی اینطوری من خوشم نمیادخانواده مم اجازه اینجوردوستیابهم نمیدن بیشترکتاب میخونم تابستان وآموزش آنلاین عروسک سازی باخمیرچینی شده ام بت پرست تووووووو: قسم به چشمان مست تووووووو
بانوی_جذاب عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2379 کسی هست همسرش چاق باشه؟ یه سوال داشتم ازش منکه خود همسرشم ندارم چه برسه به چاق ولاغرش شده ام بت پرست تووووووو: قسم به چشمان مست تووووووو
zibawei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 5431 بهترین دوست آدم کتاب خواندنه منکه همش به بابام میگم کتاب برام ازکتابخانه بیار دوست میخواد باهاش بری ... خیلی خوبهمن حال هیچیو ندارم ._.
مامان12دریا عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 1684 دلم لکزده برا یه مهمونی یا دور همی زنونه یا یه عروسی شب تا صب تو خونه ام 😩 ن رفیقی ن هیچی یه رفیق داشتم اونم رفت یه شهر دیگه الان واقعا دلم گرفته