maryyyyyyyyyyyyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 100 عنوان قهر! 100 بازدید | 10 پست سلام به همگیبا شوهری که موقع قهر هیچ جوری هیچ اقدامی هیچ حرکتی برای آشتی کردن نمیکنه و همیشه باید من پیشقدم بشم چیکار باید کرد؟؟؟ 1401/05/07 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98922 بایدادبش کرد وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1010 بازم پیش قدم شو 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
73faezeh77 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 17533 بی اعتنا باشغذای خودتو بخور... کارو باراتم بکن.... بخودتم برس.... اصلا فک کن تو خونه تنهایی
sanaziuiu عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 380 موقع هایی که مقصر نیستی پیش قدم نشو در ضمن قهر چه معنی داره مثل دوتا آدم پخته بشینین مشکلاتتونو بگید در آرامش
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21773 اول ناز دلش رو بکش د تو حالتی ک منطقی شد و مهربون شد باهاش حرف بزن ک دیگه الکی نازت نمیکشم نه ب خاطری ک غرورم حفظ کنم پیشت نه چون زندگیمون داره با قهرات سرد میثه تو هم هر چیزی بود صاف بگو بهم قهر معنی نداره زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
maryyyyyyyyyyyyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 100 من اصلا نمیتونم قهر بمونم :( بخاطر همین هم همیشه پیشقدم میشم، آخرین باری که دیگه خیلی ناراحت بودم قهر کردم ۱۰ روز طول کشید و آخرشم مجبور شدم خودم آشتی کنم:/
maryyyyyyyyyyyyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 100 اول ناز دلش رو بکش د تو حالتی ک منطقی شد و مهربون شد باهاش حرف بزن ک دیگه الکی نازت ... تو حالت عادی خیلی آروم و مهربونه ولی موقع قهر یجوری سرد و حق به جانب میشه که حالم بهم میخوره :((((
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21773 تو حالت عادی خیلی آروم و مهربونه ولی موقع قهر یجوری سرد و حق به جانب میشه که حالم بهم میخوره :((((&n ... ب نظرت چرا گفتم اول نازشو بکش؟ چون از حرفاتون متوجه شدم موقع قهر کاملا عیر منطقی و لجباز میشع ، درست برعکس مواقعی ک باهات خوبه پس اولی بدستش بیار بعد باهاش حرف بزن زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
maryyyyyyyyyyyyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 100 ب نظرت چرا گفتم اول نازشو بکش؟ چون از حرفاتون متوجه شدم موقع قهر کاملا عیر منطقی و لجباز میشع ... نمیشه یه راهکار بدی مجبور نشم باز دوباره من منت کشی کنم؟ 😁😭
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21773 نمیشه یه راهکار بدی مجبور نشم باز دوباره من منت کشی کنم؟ 😁😭 صبر ب قامت ایوب ، با مسولیت خودت . چون همسرت مدلش اینه ک از قهر موندن بدش نمیاد زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر