2777
2789
عنوان

دیشب ...

121 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

دیشب یه اتفاقی افتاد 

با شوهرم بیرون بودیم ساعت ۲ بود تازه اومده بودیم خونه یکم نشستیم بعد رفتیم اتاق بخوابیم من رفتنی تلوزیون و خاموش کردم کنترل و هم گذاشتم رو مبل حتی شوهرمم دید 

خواب بودیم که شنیدم صدا میاد فک‌کردم بیرون دارن دعوا میکنن یکم که هواسم و جمع کردم دیدم صدا از پذیرایی میاد دیدم تلوزیون روشنه صداشم زیاد بود 😐

خیلی ترسیدم یکم‌گذشت دیگه شوهرمو صدا زدم قضیه رو بهش گفتم اونم پاشد بره تلوزیون و خاموش کنه منم باهاش رفتم ساعت و نگا کردم دیدم ساعت ۴:۳۰ بود شوهرمم تعجب کرد ولی زیاد به روش نمیاورد بخاطر من 

خلاصه اومدیم دوباره خوابیدیم 

حالا خیلی میترسم چیکار کنم 😥😰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه شاید برقا رفته دوباره اومده تلوزیون روشن شده

آخه ربطی به روشن شدن تلوزیون نداره چون تو میگی قبلش با کنترل خاموشش کردی پس کلا خاموش بوده تی وی

شایدم همونجورکه گفتن شاید حواست نبوده دستت خورده رو تایمر رفته ولی ی دوربین بزاری بد نیس اگه دیدی باز تکرار شد

آخه ربطی به روشن شدن تلوزیون نداره چون تو میگی قبلش با کنترل خاموشش کردی پس کلا خاموش بوده تی وی شا ...

حالا یه چیز بگم الان یادم افتاد بدنم مور مورشد 

شب که داشتیم میومدیم خونه شوهرم داشت ماشین و پارک میکرد من اومدم بالا در و باز کردم دیدم تلوزیون روشنه گفتم شاید رفتنی خاموش نکردم در حالی که شک داشتم 

ولی دوباده نصف شب تکرار شد 😭😭

حالا یه چیز بگم الان یادم افتاد بدنم مور مورشد  شب که داشتیم میومدیم خونه شوهرم داشت ماشین و پ ...

الان اصلا برو چکش کن تی وی ببین رو تایمری چیزی هست یا نه تو همه تنظیماتش برو کامل چک کن

اگر نبود،تلویزیونتون بدون کنترل هم روشن میشه که مثلا بشه باهاش کانال خاصی زد میخوام بگم اگه میتونین تا یه هفته کنترل رو باتریشو در بیار خودشم ی جای غیرقابل دسترس قایم کن ببین بازم اینجوری میشه یانه

شایدم الکی داری میترسی به یه تعمیرکار تی وی بگو شاید بهت بگه مثلا ی قطعه از تی ویتون مشکل پیدا کرده ک اینجوری میشه اونا بیشتر سر در میارن