2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر مگه قرص تجویز نکرده? علائمت چی بود

من فیبروم داشتم کیست نداشتم ,ولی باردار نمیشدم حالا رفتم تهران برای عمل فیبروم ,بهم گفتن دوتا کیست بزرگ تو هردو تخمدان هست ,قرص نداد فقط یه ازمایش خون برای دونستن ذخیره تخمدان

بادارو رفع میشه ,?

چند سانتی؟ 

آره گلم منم چپ داشتم ۷ سانتی بود یکسال طول کشید درمانش البته برای من دیواره دورش ضخیم بود برای همین دیر از بین رفت ...حالا یکی هم تو تخمدان راستم هست ۴ سانت دارم دارو میخوررم و میخوام اقدام کنم اگه خدا بخواد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

غذا و خوارکی باقند مصنوعی رو خیلی کم استفاده کن استرس نداشته باش اصلا پیاده روی زیاد برو

چیپس و پفک و تخمه بویژه آفتابگردون که چرب هست رو خیلی کم مصرف کن

خوابت رو تنظیم کن

فست فود و سوسیس و کالباس و... بذار کنار

غذاهای باطبع سرد میخوری حتما بعدش گرمی بخور و...

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من فیبروم داشتم کیست نداشتم ,ولی باردار نمیشدم حالا رفتم تهران برای عمل فیبروم ,بهم گفتن دوتا کیست ب ...

منم از هفته پیش ترشحات خونی و قهوه ای رنگ داشتم دکتر زنان رفتم برام سونو نوشت و یک قرص جلوگیری از خونریزی سونو رو انجام دادم فیبروم رحم بهم گفتن داری حالا قصد دارم برم دکتر زنان تو برای فیبرومت چیکار کردی؟علایمت چی بود؟

مجردی با قرص کنترل میشه اگه متاهلی و بزرگ خب شرایط فرق میکنه غذا و خوارکی باقند مصنوعی رو خیلی کم ا ...

اره واقعا بی رویه غذا مبخورم ,و با اب سرد حموم کردن و توی پریود حموم کردن هم بده