2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم بمیرمممممم برات  خیلی سخته

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
کاش قدرشونو بدونیم 

کمرم شکست

پشتم خم شد

داشتم میومدم یه هفته پیششون بمونم

اخه نسبتا دورم ازشون 

توراه خبرشو بهم دادن🥺😭

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
خدانکنه خیلی سخته اصلا باور نمیکنم دوسندارم قبول کنم

منم باورم نمیشه مثل یه خوابه منم ۱۰ روره ک مامان ندارم انقد بهش فکر میکنم ک بیاد بخوابم اما نمیاد تا میتونی فاتحه بخون عزیزدلم کمتر گریه کن میگن خیلی گناه داره مرده اذیت میشه الهی بمیرم واسه دل جفتمون😔

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه و صلوات بگید ممنونم خدا امواتتون رو بیامرزه🥺
منم باورم نمیشه مثل یه خوابه منم ۱۰ روره ک مامان ندارم انقد بهش فکر میکنم ک بیاد بخوابم اما نمیاد تا ...

جاشون بهشت باشه

روزای سختیه

خیلی بی عصابم

بیحوصلم

حوصله هیچکس هیچی ندارم

دلم تنهاییمو میخاذ

دوسدارم برم خونه خودم با دخترم تنها باشم

ازین همه همهمه بیزارم

کمرم شکست پشتم خم شد داشتم میومدم یه هفته پیششون بمونم اخه نسبتا دورم ازشون  توراه خبرشو به ...

وااااایییی خدا بهت صبر بدههه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺به این فکر کن که الان بابات حالش خوبه تو آسمونا داره نگات می‌کنه براش دعا کن و کاری کن که همیشه ازت راضی باشه 

وااااایییی خدا بهت صبر بدههه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺به این فکر کن که الان بابات حالش خوبه تو آسمونا داره نگات ...

بابام خیلی مهربون بود

ازین باباها ک همه بهم مثگقتن خوشبحالت چ بابایی داری 

الان دیگه بابا ندارم

دلم داغ شده 

دردش ب قلبم

کاش یبار دیک ببینمش ببوسمش فقط😔

جاشون بهشت باشه روزای سختیه خیلی بی عصابم بیحوصلم حوصله هیچکس هیچی ندارم دلم تنهاییمو میخاذ دو ...

خدا کمکمون کنه انشاالله ب حق حضرت زهرا جایگاهشون بهشت باشه قوی باش عزیزم خدا صبرت بده

بابام خیلی مهربون بود ازین باباها ک همه بهم مثگقتن خوشبحالت چ بابایی داری  الان دیگه بابا ندا ...

جسارت نباشه مریض بودن؟ مامان من مریض بود دردش ب جونم روز خاکسپاری و غسالخانه و سردخانه تا تونستم بوسیدمش و بغلش کردم