2821
2789
عنوان

عاشق شدن

147 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من خیلی وقت پیش عاشق ی پسری شدم که با تمام وجودم دوستش داشتم و ۱۰ و ۱۲سال هم بود ما اینارو می شناختیم بالاخره جوری شد که حس من رو نسبت به خودش فهمید اوایل خیلی خوب بود خیلی باهام رفتار خوبی داشت و جوری صحبت می کرد من حس می کردم مرد رویاهاس میگفت خوشبختتت می کنم فلان کار رو می کنم فلان رفتار رو دارم من ساده لوح تو دلم میگفتم خدایا بع من ی فرشته دادی خلاصه اومد خواستگاری دقیقا تا خود روز خواستگاری خوب بود  از فردا خواستگاری کلا رفتارش تغییر کرد حس می کردم دائم درحال بهونه گیری بود دنبال ی راهی بود که بره  بالاخره ی روزی رسید که ی بهونه ای از من گرفت و بلاکم کرد و به مدت دوماه من بلاگ بودم و دوماه بعد منو از بلاک درآورد  و دوباره صحبت های ما شروع شد و الان جوری که مثلا دوروز ویا سه روز ی بار بهم پیام میده     و بهش گفتم که برام خواستگار قرار بیاد پسره شغلش اینطوری و اونطوری گفت بگو بیاد برو دیگه خوشبختم بشی انشالللللللللله  انگار اصلا براش مهم نیست         منم گفتم اگه شرایطش به من بخوره میرم بهش گفت انشالله شرایطش بخوره بری  حالا دیشب یاد حرفای قبل خواستگاریش افتادم کلی گریه کردم و شب رو با چشمای اشکی خوابیدم خیلی آرزوها باهاش داشتم همش خراب شد بهم می گفت  فلان جا میبرمت فلان کار رو می کنم برات خلاصه جوری بود که می گفتم تو اخه پاداش کدوم کار خیر من هستی 

حالا نمیدونم چیکار کنم  نمی تونم فراموشش کنم و به کسی به غیر اون فکر کنم؟

😐😐😐😐

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم ولش کن چون بدون اون موندن دردش کمتره اره خسته ولی میتونی 

اره دقیقاااااااااا  نه کلا هر ۲ و ۳ روز ی بار بهم پیام میده منم به خاطر اینکه قبلا خیلی دوستش داشتم جوابش رو میدم 

وقتی یاد بگیری خودت رو دوست داشته باشی هیچ وقت غصه رفتن اون آدم رو نمیخوری 

اره اما واقعا قبلا خیلی آدم دوست داشتنی بود یعنی مرد رویا ها بود حرفای قبل خواستگاریش خیلی خوب بود یهو فکر کنم خواهری و مادری کسی یادش داد رفتارش تغییر کرد 

اره دقیقاااااااااا  نه کلا هر ۲ و ۳ روز ی بار بهم پیام میده منم به خاطر اینکه قبلا خیلی دوستش د ...

پس بی‌خیالش شو میتونی واقعا میگم میتونی برا فراموش کردن یه ذره زمان لازمه گوشیو از خودت دور کن بلاکش کن جاهایی نرو که یادش میوفتی آهنگ غمگین گوش نده آهنگ شاد فقط تفریح و گردش و سفر 

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
پس بی‌خیالش شو میتونی واقعا میگم میتونی برا فراموش کردن یه ذره زمان لازمه گوشیو از خودت دور کن بلاکش ...

دقیقااااااا      نمیدونم چرا یهو اینطوری شد خیلی خوب بود به خدا              ولی من از اون خیلی بالاترم از هر لحاظ هم از لحاظ خانوادگی فرهنگی اجتماعی       تحصیلات من و خانواده من از اونا خیلی بالاتر بود