2777
2789
عنوان

من حالم بده😔

120 بازدید | 6 پست

دلم گرفته بشدت ازوقتی بارداربودمومادرم فوت شدحالم خوب نشد😔الانم یکی ازفامیلامون زایمان کرده مادرش پیششه من حسودیم میشه حتی فکرکردن ب اینک منم زایمان کردم مامانم پیشم میبود یه حاله خوبی بهم میده ولی من هیچکیونداشتم😭

خدایاشکرت 🩷

عزیزم بیا تاپیکم صفحه ۳ عکس حدید از حرم گذاشتم اسمتو بگو با پشکلت تا دعات کنم سر جانمازم

حاجتمندان بیاین

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من مادر و پدر دارم واسه دیگران مادری و پدری میکنن من کلی مشکلات دارم نگران شوهر کردن و کار پیدا کردن و بچه دار شدن دیگرانن ‌. کاش هیچوقت پدرو مادر نداشتم . شما میبینی مادرای دیگران به دختراشون محبت میکنن من مادر و پدر دارم ولی وقت و عمرشونو واسه دیگران میزارن همه از سرصدقه پدرو مادرم ازدواج کردن کار پیدا کردن جشن و عزا میگیرن من فقط دارم تماشا میکنم من بیشتر حسودیم میشه چون پدرو مادر دارم ولی واسه دیگران وقت میزارن منم چند ساله خونه جدا گرفتم تنها زندگی میکنم حداقل رفتاراشونو از نزدیک نبینم حسودیم نشه بخدا اگه پدرو مادرم فوت میشدن میگفتن فوت شدن ولی الان هستن بودنشون فقط باعث عذاب منه. کاش بجای مادر شما مادر من فوت میکرد از رفتارهای تبعیض آمیزش راحت میشدم بخدا دخترو پسرای فامیل علاوه بر محبت پدرو مادر خودشون محبت پدرو مادر منو هم میبینن و الان ادمهای موفقی هستن ولی من نه محبت خونواده دیدم نه محبت فامیل.هزاران هزار بار دعا کردم کاش هیچ کس و کاری نداشتم اینقدر حرصم نمیدادن منم حسودیم میشه همه از پدرو مادرشون محبت میبینن ولی من هیچکی رو ندارم دوستم داشته باشه و نگرانم باشه منم تصمیم گرفتم رو پای خودم باشم از اطرافیان دوری میکنم خداروشکر خونه جدا دارم