2777
2789
خیلی ممنون عزیزم چشم حتما برات دعا میکنم ایشالله حاجت رواشی

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه 

نگاه باطل کردی به هیشکی نگو که طلسم دارم و.... چون بازم میرن میگیرن براتون، هیچ کسی هم غذا ، خوراکی ، هر چی بهتون دادن نخورید اصلا، بریز دور اما نخور اصلا ، نه خودت نه شوهرت 

تو خونتون بگرد ببین اگه کسی غریب اومده نگاه کن طلسم و دعا قایم نکرده باشه زیر کمد و.....همه جا بگرد 

شوهرت هم محدودت می‌کنه ، روزی 1001 یاودود بگو 

بعد 3 بار سوره مزمل بخون  فوت کن رو خوراکی ، آب اصلا فوت کن به یخچال بده بخوره ، خودت هم از این خوراکی ها بخور ،.

هم آدم میشه هم برای محبت خوبه 

سوره طلاق هم هر چند تا تونستی بخون 

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه  نگاه باطل کردی به هیشکی نگو که طلسم دارم و.... چون بازم میرن میگی ...

الهی خیر ببینی بخدا شوهرم بیکارشده هر جا هم می ره نمیشه همیشه کارای ماهی بن بست میخوره آخرش امروز فهمیدم برام طلسم سنگین نوشتن خداکنه هر کیه خیرنبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خیر ببینی بخدا شوهرم بیکارشده هر جا هم می ره نمیشه همیشه کارای ماهی بن بست میخوره آخرش امروز فه ...

الهی آمین من رو همین طلسم و... طلاق گرفتم 

خیلی بده این چیزا 

نگاه یه چیزی هست بهش میگن حرز امام جواد ، یا آنلاین سفارش بده یا از جایی معتبر بگیر ،یه دعای هست که باید رو پوست آهو نوشته بشه ، قیمتش هم حدود 250 اینجا ها هست

بعد تو جا نقره ای اگه باشه بیشتر تاثیر داره با جا نقره ای این قیمت هست بخر ، یکی برای خودت ، یکی هم برای شوهرت 

اینقدر خوبه که نگو ، برای طلسم و... باطل کردن و پیشرفت در کار ها و چشم نذر و... هست 

یادم رفت بگم هر کی دیدی می‌دونی حسود و ....

هست سریع تو دلت بگو لا حول والا قوت ....

خیلی تاثیر داره که چشمتون نزنن 

قربونت  هم شکاک بود و بد دهن هم کلا از مامانم زده شده بود می‌گفت حتی به مامانت هم زنگ نزن  ...

هرکی به قسمتی داره ایشالا قسمتت یکی بهتره ونصیبت میشه. منم خیلی سختی کشیدم الان که با شوهرم خوبم مشکل مالی دارم

چن ساله ازدواج کردی؟

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
سلام عزیزم ببین برای باطل کردن دعا و طلسم میری عطاری سنگ قلیاب و سرکه انگور اگه سرکه قدیمی باشه بهتر ...

ی لحظه فکر کردم رفتم تو تاپیک دیگه  باطل سحر چی میگه این وسط 😅😅😅😅😅😅😅

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
وسواس تمیزی که داره .ولی بجز اون من محدود میکنه خیلی

دقیقا شوهر منم وسواس و بددلی داره دکترم راضی نمیشه بره البته من خیلی جنگیدم باهاش خیلی حرف زدم توضیح دادم  شاید ۵ درصد خوب شده

حتی ی بار گفتم بس ک بد دلی نمیزاری من از خونه بیرون برم تو هم  از خونه بیرون نرو  چون من اگه بخوام کاری بکنم  دقیقا اون زمانی ک خونه نیستی میکنم خودتم میدونی ک میتونم 

اما من نمیخوام بکنم  پس تو هم ادم باش اذیت نکن