2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 82 پست
منظور فقط شغل نیست.چون من با خانوادم ک مطرح کردم،همه جبهه گرفتن ک تو دنبال پولی.وقتی خانواده ادم ک ک ...

طرز فکر هر کسی فرق داره شما کار خودتونو بکنید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف میکنید😁 کارمندم و 25 سالمه خونه و ماشین دارم ویکمم پس انداز خوش تیپ و قیافه نیستم ولی خب قاب ...

درکل

برای یه شروع پایه و متوسط هم خوبی هم مناسب

بازم بستگی به فرد مقابل داره

درکل برای یه شروع پایه و متوسط هم خوبی هم مناسب بازم بستگی به فرد مقابل داره

تقریبا همه بهم گفتن مورد مناسبی نیستی با این شرایط و حرفشون اینه ک انتظارات رفته بالا و با این دارامد و شرایط کسی قبول نمیکنه

مسولیت پذیر باشه 'بلد باشه با ی خانوم چطوری رفتار کنه واینکه بتونه ی زندگی رو اداره کنه کافیه 

برای اداره زندگی درامدش چقدر باشه؟

و این ک میگید بلد باشه چطور با ی خانم رفتار کنه منظورتون چیه؟

خب ببین مناسبی برای یه شروع پایه اگه طرفتون انچنانی بخاد نه

این شرایطی ک من دارم باباشونم براشون فراهم کرده.پس دلیلی نداره ک بخان ب ی همچین موردی جواب مثبت بدن.درسته؟

این شرایطی ک من دارم باباشونم براشون فراهم کرده.پس دلیلی نداره ک بخان ب ی همچین موردی جواب مثبت بدن. ...

عشق دلیل و ایجاد میکنه

از نظر من🤷‍♀️

پس یعنی قرار نیست کسی به خاطر خودت قبول کنه

اگه اون خانم دنبال شاغل شدن نباشه و بخاد وقتشو برای خونهداری و تربیت فرزند صرف کنه ممکنه ناراحت شه و بهتون بگه خسیس و مادی

ولی اگه نه خودشم دنبال شاغل شدن باشه میشید یه مرد روشنفکر

اگه اون خانم دنبال شاغل شدن نباشه و بخاد وقتشو برای خونهداری و تربیت فرزند صرف کنه ممکنه ناراحت شه و ...

اصلا منظورم پولش نیست اگه درامد داشت برا خودش نگه داره.خرج و مخارج اون خانم ب عهده منه فقط میخام ببینه ک جامعه چطوره ب نظرم توی طرز تفکرش خیلی موثره