بچه ها میدونید که چند روز دیگه نتایج کنکور اعلام میشه و نوبت انتخاب رشته میشه. میشه راهنمایی کنید چجوری با انتخاب رشته ی درست شانسمونو واسه قبولی تو یه رشته افزایش بدیم؟
از علایقت شروع کن . حتی اگه همه بگن فلان رشته و فلان دانشگاهو نمیاری، بازم تو اولویتهات قرارش بده
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
چون خودمون تجربه انتخاب رشته نداریم نه از ظرفیت ها خیلی خبر داریم نه حباب رتبه که میگن ممکنه هیجانی یا احساسی برخورد کنیم وقتی بدی یه مشاور که ده ساله که کارش همینه خب مسلما وضعیت بهتری پیدا میکنی
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نبابا کی گفته .من دادم مشاور برام انتخاب رشته کرد بعد دوسال انصراف دادم از دانشگاه چون علاقه نداشتم ...
خب نباید وایسی کنار اون برات انتخاب کنه که تو علایقت میگی دیگ اون که نمیخواد درس بخونه جای تو
نبابا کی گفته .من دادم مشاور برام انتخاب رشته کرد بعد دوسال انصراف دادم از دانشگاه چون علاقه نداشتم ...
مگه نگفته بودین طبق علاقهتون انتخاب کنه؟
مشاورا این روزا ما رو کلافهههه کردن فقط دارن رزرو میکنن و نرخو میبرن بالا😐
الان هر مشاوری زر مفت می زنه میگه اصلا خودت انتخاب رشته نکن چون میخواد تا میتونه ازت پول بچاپه ...نتایج که اومد رتبه تو که دیدی برا اساس اون رتبه بزن سایت های مختلف مثل هیوا یا ایران مشاور که نمونه های کارنامه گذاشتن و شهر قبولی ...بدون ذره ای هزینه خودت راحت می تونی انتخاب رشته کنی