2777
2789
عنوان

بچه ها من حسودم؟؟

215 بازدید | 18 پست

دوستم با دوست پسرش دوبار رفته شمال

دخترخالمم با دوست پسرش چندروز پیش رفت کیش

بعد جوریه ک خونواده ها یک مدل بودن و اونام مث من محدود بودن

اونوقت من اجازه ندارم شب تا دیروقت بیرون باشم

حالا بماند ک کلا سینگل شدم ۷ ماهه

سنمونم ۲۶ همه مونم طلاق گرفتیم ولی خب من اصلا ازادی ندارم

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

یکم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غصه نخور عزیزم. هم دردیم. منم نمی تونم تا دیر وقت بیرون باشم. یعنی ساعت از 9 شب بگذره تلفنم سیصد بار به صدا درمیاد. فرهنگها متفاوته دیگه. مثلا دوست من تا یک شب هم بیرون باشه خانوادش کاریش ندارن 

من اصلا بدون مامان بابام نمیتونم بیرون برم اصلا نمیزارن 

اونا چجوری محدود بودن بعد پیچوندن رفتن شمال؟ 

والا من کافه هم تا حالا نرفتم به خاطر همین با کسی دوست نمیشم چون اصلا نمیزارن تنها جایی برم 

من اصلا بدون مامان بابام نمیتونم بیرون برم اصلا نمیزارن  اونا چجوری محدود بودن بعد پیچوندن رفت ...

تو چند سالته؟؟ واقعا کاش حداقل چنددهه پیش ب دنیا میومدیم دوستامونم مث خودمون بودن... منکه دیگه قیدشو زدم 

اگ تو حق دیر موندن نداری من کلا حق پا گذاشتن از در بیرون ندارم😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اصلا غبطه به حال این مدل آزادی نخور اینکار تباهی آینده خودشونه

انشالله ایندشون خوب باشه راضی به تباهی شون نیستم ولی با خودم میگم درست زندگی کن خدا ادم درست بزاره سرراهت

انشالله ایندشون خوب باشه راضی به تباهی شون نیستم ولی با خودم میگم درست زندگی کن خدا ادم درست بزاره س ...

دقیقا حرف درستی می‌زنین 

ان شاءالله آینده خوبی داشته باشن ولی اگر وجدانشون بیدار باشه یه عذاب وجدان هیچوقت رهاشون نمیکنه

جانم فدای ایران

انشالله ایندشون خوب باشه راضی به تباهی شون نیستم ولی با خودم میگم درست زندگی کن خدا ادم درست بزاره س ...

فک کن من چند سال دیگ حالا یا معجزه شد خودم رفتم بیرون 

یا ازدواج کردم اون گیر نبود 

بخوام یهو برم تو اجتماع آدم نمیدونه باید چجور رفتار کنه 

از حقش دفاع کنه 

تازه اون موقع باید یاد بگیریم!