2777
2789

خسته شدم خیلی گریه می‌کنه...

کولیک ایز و پدی لاکت دادم تاثیری نداشت،الان دایمیتیکون میدم یکم بهتر شده ولی باز گریه می‌کنه...

یه قرصی بود میگفتن نفخ شیر میگیره اسمش نمیدونین؟

هم شیر خشک میخوره هم شیر خودم...

هم نبات داغ میخورم بنظرم بهتره،اما چون گرمه صورتش پر از دونه گرمی شده...نمی‌دونم چیکار کنم

رازیانه هم نمیتونم بخورم چون پسرع،عرق نعنا هم ک‌میگن یبوست میاره⁦،زیره هم ک میگن شیر و کم می‌کنه و لاغر کننده...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرق نعنا رو بدون نبات بخور  نی نی چند وقتشه؟

میگن یبوست میاره...اینم دیر ب دیر پی پی می‌کنه میترسم بدتر بشه

هفته دیگه ۳ ماهه میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
نمیدونم تجربه شو ندارم  اومدم بگم از طرف من نی نی رو بوس کن 😘 واسش نادعلی میخونم انشالله خوب ...

ممنونم عزیزدلم،منم برای امضاتون آیت الکرسی میخونم انشالله هرچه زودتر دامنت سبز شه گلم⁦❤️⁩

میگن یبوست میاره...اینم دیر ب دیر پی پی می‌کنه میترسم بدتر بشه هفته دیگه ۳ ماهه میشه

عرق نعنایی که خودتون گرفتین نه واسه بیرون که اسانس باشه

رو در حد دو سه قطره با قطره چکان بریز تو شیرش یا با آب جوشیده ولرم بده بهش خیلی خوبه

پشتش رو ماساژ بده بعد شیر حتما باد گلوش رو بگیر

عرق نعنا با نبات شاید یبوست بیاره  تنها فکر نکنم باعث یبوست بشه

بعد به دکترش بگو شاید شیر خشکشو عوض کرد

موقع خواب هم خیلی کم شیب دار بخوابونش 

برای یبوست هم ترنجبین خوبه بده هر از گاهی هم بارهنگ بده

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
عرق نعنایی که خودتون گرفتین نه واسه بیرون که اسانس باشه رو در حد دو سه قطره با قطره چکان بریز تو شی ...

ممنون عزیزم،درمورد زیره اطلاعی نداری؟میگن با غذا بخوری خوبه اما بعضی جاها گفته بود شیر رو کم میکنه؟

ممنون عزیزم،درمورد زیره اطلاعی نداری؟میگن با غذا بخوری خوبه اما بعضی جاها گفته بود شیر رو کم میکنه؟

ببین گلم هر چیزی به اندازش مشکلی ایجاد نمیکنه بخور ولی به اندازه برای افزایش شیرت هم قطره شیر افزا بگیر

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔