2777
2789
عنوان

تنفر

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست
عالیه 👏👏👏👏ولی کاش بشه همون رنج اولی هم نباشه خانم 

تا وقتی مشکلات و چالش ها نباشن آدم ها بزرگ نمیشن تغییر نمیکنن و خود واقعیشون رو نمیتونن پیدا کنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم ولی یه وقتایی قبول کنین خیلی زیاد میشن 

آره قبول دارم 

تا وقتی توی عمق مشکلات هستیم متوجه خوبی های مشکلمان نمی شیم باید مشکلات تموم بشن تا موهبتش رو درک کنیم

منم مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم مشکلاتی که منو هزار سال پیر کردن ولی با وجود اینکه فکر نمی کردم تموم بشن اون روزهای سخت گذشت هر چند تاوان سنگینی رو دادم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

موافقم ولی یه وقتایی قبول کنین خیلی زیاد میشن 

حسین وحدانی میگه گاهی یک تکه از زندگی سیاه سیاه است می ترسی دلت میگیرد پازل که تکمیل شد نگاهت به تکه سیاه میفتد چشم های مونالیزا است سیاه مطلق. بعد می خندی اگر آن تکه سفید بود چه تابلو زشتی میشد زندگیت  

الهی 😔 😔 😔 همین که الان حال دلتون خوبه خوشحالم 

اامیدوارم حال شما هم خوب بشه 

هیچ مشکلی همیشگی نیست 

چقد زیبا و پرمحتوا خانم 👏 👏 👏 

کتاب های آقای وحدانی همه پر محتوا هستن