👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سلام عزیزم من میخوام یک گوشی بخرم که هم زود شارژش تموم نشه هم هنگ و زود داغ نکنه و هم دوربین خوبی دا ...
بهترین کار اینه اگه تهرانی بری بازار موبایل از نزدیک گوشی ها را ببینی فکر کنم جمعه ها هم باز بود من چند سال پیش رفتم از نزدیک ببین خرید کن خیلی بهتره
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله منم گوشی رو همیشه حضوری میخرم به اینترنتی زیاد باور ندارم
سری اس همیشه عالیه ولی خب بودجه هم شرطه
درسته کارت عاقلانه است
پیشاپیش گوشی نو را بهت تبریک میگم 😄تماس های قشنگ و عکس های عالی باهاش بگیری
بله میدونم فقط میخوام بدونم کدوم بهتره یا اگر خودتون پیشنهاد خرید یک گوشی دیگه رو دارید بهم بگین ممن ...
خب عزیزم چرا آیفون نمیگیری؟
من تویه این بازه با گوشی های زیادی آشنا نیستم فقط توصیه میکنم سامسونگ بگیر یا آیفون ...
شیایومی نخر اصن.
چون اصن گوشی های که اسم بردی قابل رقابت نیستن باهاش این خیلیییی خوبه
کلا سری اس سامسونگ محشره