2777
2789
عنوان

خرید گوشی

138 بازدید | 19 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید کدام گوشی از همه نظر هم باطری و رم و دوربین بهتره؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
سامسونگ نوت۱۰
0
0%
سامسونگ S21
3
42%
سامسونگA33
0
0%
سامسونگ A52s
4
57%

معمولا سامسونگ دوربین اش خوبه 

بستگی به بودجه داره سری اس فکر کنم گرون باشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

S21 قیمتش تقریبا دو برابر اوناست هااااا

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا سامسونگ دوربین اش خوبه  بستگی به بودجه داره سری اس فکر کنم گرون باشه

سلام عزیزم من میخوام یک گوشی بخرم که هم زود شارژش تموم نشه هم هنگ و زود داغ نکنه و هم دوربین خوبی داشته باشه تو قیمتهای۲۰

صد در صد s21

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سلام عزیزم من میخوام یک گوشی بخرم که هم زود شارژش تموم نشه هم هنگ و زود داغ نکنه و هم دوربین خوبی دا ...

بهترین کار اینه اگه تهرانی بری بازار موبایل از نزدیک گوشی ها را ببینی فکر کنم جمعه ها هم باز بود من چند سال پیش رفتم از نزدیک ببین خرید کن خیلی بهتره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بهترین کار اینه اگه تهرانی بری بازار موبایل از نزدیک گوشی ها را ببینی فکر کنم جمعه ها هم باز بود من ...

بله منم گوشی رو همیشه حضوری میخرم به اینترنتی زیاد باور ندارم

بله منم گوشی رو همیشه حضوری میخرم به اینترنتی زیاد باور ندارم

سری اس همیشه عالیه ولی خب بودجه هم شرطه 

درسته کارت عاقلانه است 

پیشاپیش گوشی نو را بهت تبریک میگم 😄تماس های قشنگ و عکس های عالی باهاش بگیری 

سری اس همیشه عالیه ولی خب بودجه هم شرطه  درسته کارت عاقلانه است  پیشاپیش گوشی نو را بهت ...

راستش من برام کادو میخرن وگرنه خودم انقد بودجه ندارم گفتن هر گوشی که دوست داری بگو برات میخریم کاری به پولش نداشته باش

بله میدونم فقط میخوام بدونم کدوم بهتره یا اگر خودتون پیشنهاد خرید یک گوشی دیگه رو دارید بهم بگین ممن ...

خب عزیزم چرا آیفون نمیگیری؟

من تویه این بازه با گوشی های زیادی آشنا نیستم فقط توصیه میکنم سامسونگ بگیر یا آیفون ...

شیایومی نخر اصن.

ببخشید میشه بگین از چه نظر این رو پیشنهاد میکنید؟

چون اصن گوشی های که اسم بردی قابل رقابت نیستن باهاش این خیلیییی خوبه 

کلا سری اس سامسونگ محشره