2777
2789
عنوان

خانومای متخصص بی بی چک

292 بازدید | 25 پست

الان زدم بالای تو دو دیقه و 40ثانیه ی خط خیلی کم رنگ انداخت 

الان نگاه کنید ببینید هست یا من توهم زدم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست.مبارکه😍

الان خیالم راحت. بلا دو دقیقه شد درسته

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

من قبل پری زده بودم الان دیدم مثبته 

بعد اینکه پاک شدم فرداش افتادم ب لکه بینی دویه روز با درد وحشتناک 

ممکنه باردار باشم

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪

اخ جووووووووووووووون

از همتون مچکرم 

مچکررررر

مبارکه خانومی

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
من قبل پری زده بودم الان دیدم مثبته  بعد اینکه پاک شدم فرداش افتادم ب لکه بینی دویه روز با درد ...

باید نهایت زیر سه دیقه مثبت باشه بعد چند وقت که مال بارداری نیست