2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر یه استوری کتکم زد😔

3578 بازدید | 118 پست

من باردارم چجور دلش میاد ک اینکارو بکنه ،اصتوری گذاشتم کاش بخوابم ک صبح عکسمو قاب کنن ،بعد اومده مث وحشیا سمتم داره میزنه منو ،ینی من چی بگم الان زیر دلم حسابی درده خدا نگذره ازش 😔😔😔😔😔 خیلی دلم شکست

صابرکاظمی🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی درک نمیکنم وقتی رابطه ها این مدلیه یا شوهره دست بزن دارع اون بچه چی میگه وسط

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

چه وحشی شمام‌نگاش کردی 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
شوهرا چه وحشی شدن چرا نگاش کردی شماهم میزدیش خب

مگه میشه،زور یک مرد و زن حامله؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

كار هر دو اشتباهه، تو هم نبايد اينطورى استورى بذارى ولى شوهرت هم حق نداره كتك بزنه   دفعه اولش بود؟ 

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr