2777
2789
عنوان

شوخی های که باعث دلخوری میشه

149 بازدید | 9 پست

دوستان من اخلاقم طوریه یکی شوخی یچیزی بگه ناراحت میشم شاید بگین بی جنبه ولی خب دوس ندارم شخصیتم کوچیک بشه من اهل شوخی هستم ولی به موقع واینکه هیچ توهینی نیس مثال میزنم حالا 

هیچی بلدنیستی یا دست پا چلفتی یا از شوخی ب دوستم بگم الاغ یا ببینم دونفر یواشکی جلوم راجبم پچ پچ میکنن کفری میشمو تا چن روز تو ذهنم کلنجار میرم چون واقعا قلب کسیو تاحالا نشکوندم وحواسم بوده

بنطرتون من حساسم؟چ راهکاری بلدید 

خب گاهی ی چیز از نظر بقیع شوخیع اما در واقع ی نوع بی احترامیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حساسی 

پس شما همیشه باید انقدر جدی باشی ک بقیه ب خودشون اجازه ی شوخی ندن ک ناراحت بشی و حالت خراب شه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
دوست صمیمیم چیزی بگه ناراحت نمیشم اما همکلاسی همکار چرا واسم خیلی مهمه

خب با همونا جدی باش 

انقدر حساس بودن پیرت میکنه دختر 

زندگی انقدرام جدی نیس واقعا

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
ولی اگ کسی با خودشون شوخی کنه دنیارو ب اتیش میکشن 

بنظرم کسی ک شوخی میکنه حتما جنبه داره ک با خودش همچین شوخی بشه

در غیر این صورت حق نداره با کسی شوخی کنه