خیلی برام عجیبه و حقیقتا برام یه مقدار دردناکه چون رسما به هر آدمی که نزدیک میشم چه به عنوان دوست چه... ازم دور میشه
به دختری ک تازه باهاش آشنا شدم پیام دادم برای دیدنش و به دروغ بهم گفت تا یه ماه مهمون داره😂
یکی از دوستای چندین سالم که ازم فاصله گرفته بود به خاطر مشکلی ک تو خانوادش بود دوباره بهم نزدیک شد و تنها کسی بودم که باهام درد و دل میکرد و منم سر اینکه برا جفتمون اوقات خوبی باشه گفتم همو ببینیم و بریم بیرون و الکی گفت میره مسافرت و همون روزی ک مشخص کرده بود با یکی دیگه رفت بیرون
اتفاقی گذرم به شهر دختری ک چند ساله مجازی باهاش دوستم و شدیدا صمیمی بودیم افتاد و براش هدیه گرفتم و رفتم دیدنش و حتی قبلش بهش پولم قرض داده بودم و به خاطر محبتش به عنوان رفیق هرکاری براش میکردم ولی بعد از اینکهمنو دید به سختی بهم پیام میده و برام وقت میزاره
دوستی ک از ۷ سالگی باهاش صمیمی بودم بی دلیل بعد از ۹ ۱۰ سال شروع کرد ازم دور شدن
دختر داییم که از بچگی باهاش بزرگ شدم و خیلی رفیق بودیم یه ساله عادت کرده همه جا تحقیرم میکنه
با پسری آشنا شدم و به خاطر کارش یه شهر دیگه میرفت بیشتر اوقات و به جز اوایل ک آشنا شده بودیم تا چند ماه نتونستیم همو ببینیم ولی صددرصد قرار بود تابستون من بیام دیدنش چون شهره نزدیکمون بود و یه قرار درست حسابی داشته باشیم و من حاضر بودم براش هرکاری که یه پسر دوست داره انجام بدم حتی کارایی ک خیلی دخترا برا پارتنرشون انجام نمیدن و نه بهش غر میزدم و نه لوس بازی درمیوردم ولی یه بهونه الکی آورد و باهام کات کرد حتی نخواست دیگه ببینتم
جز اینا شدیدا دورم خلوته آدما اصلا بهم نزدیک نمیشن خیلی خیلی به ندرت پیش میاد از پسری پیشنهادی بگیرم و رفیق دختر درست حسابی هم دیگه ندارم اولش میگفتم حل میشه ولی چند ساله تنهام میگم باید خودمو تغییر بدم ولی حتی نمیدونم ایرادم کجاست هیچکدوم از این آدما بهم نگفتن ایرادم چیه
اینم اضافه کنم من آدم ب اون شدت تندخویی نیستم اهل تخریب و تحقیر کردن و کنترل دیگران و رفتارای خیلی غیرقابل تحمل نیستم پس دلیل دوریه بقیه همچین چیزایی نیست تازه اکثرا بهم میگن آرومی
شاید به نظر بچگانه بیاد ولی شدیدا دلم شکسته از این تنهایی حتی پدرمم ولکرده و رفته و فقط تو دنیا مادرمو دارم
اینم اضافه کنم یه سال پیش مادربزرگم و امسال مادرم هرکدوم رفتن پیش دوتا فالگیر متفاوت و هردو فالگیر فقط با دونستن اسمم گفتن روم طلسه خیلی مسخرست ولی بعضی وقتا فکر میکنم شاید این اتفاقا به این طلسم ربط داشته باشه😂😂
اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید و کمکم کنید