2777
2789
عنوان

زایمان زودرس،لطفا راهنماییم کنید

271 بازدید | 20 پست

سلام خانما

من هفته اینده میرم توی ۲۸ هفته،یه دو،سه روزیه پای راستم وزیر شکمم یه درد خفیف میگیره وبعد با استراحت خوب میشه،طول دهانه رحمم کوتاه هست وسرکلاژ هم نشدم بخاطر اینکه دیر فهمیدم.

پادردم با گرم نگه داشتن پام سریع خوب میشه.

گاهی با تکونای جنین یه حس تیر کشنده شدید لحظه ای توی واژنم حس میکنم

گاهی بچه خودشو یه گوشه شکمم جمع وسفت میکنه

گاهیم با لگداش حس سوزش وتیر کشیدن بازم توی واژن حس میکنم

درضمن امپول پرولوتون هفتگی ویه امپول زیر جلدی هم روزانه میزنم

خیلی از زایمان زودرس میترسم،کسی تابحال شرایط منو داشته راهنماییم کنه؟؟؟

لطفا برام دعا کنید

میدونم که این دردا طبیعیه

اگه جنین خودشو سفت میکنه و منظم  درد داشته باشی اون علایم زایمانه

نگران‌نباش

استرس برات سمه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استرس نداشته باش ، استرس خودش عامل زایمان زودرسه. اگه آمپول میزنی خیالت راحت باشه ،همون آمپول تا آخر بارداری نگه میدارت ، نمیزاره زود زایمان کنی ، ولی اگه دیدی دردت غیر عادیه حتما به دکترت بگو

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
میدونم که این دردا طبیعیه اگه جنین خودشو سفت میکنه و منظم  درد داشته باشی اون علایم زایمانه ن ...

ترسم از اینه که نکنه تا چند ساعت دیگه درد ها منظم بشه،

الان هم لگد هاشو تو واژن حس میکنم با یه درد خیلی خفیف که هربار که میزنه حس میشه 

سلام دوست عزیز یادت میاد طول سرویکست چند بود؟؟؟

منم اخرای ۲۷هفته ام با سرویکس ۲۴شاید الان کمتر شده باشه و سرکلاژ و پساری هم  ندارم امشب بچه خودشو مثل سنگ یه گوشه جمع کرده بود خیلی ترسیدم 

فردا باید بتا بزنم دعا کن برام 

سلام دوست عزیز یادت میاد طول سرویکست چند بود؟؟؟ منم اخرای ۲۷هفته ام با سرویکس ۲۴شاید الان کمتر شده ب ...

سلام،سرویکسم ۲۳بود بعد شد۱۸.۵انگار

دسترس دو هفته گذاشتم ودر اثر یبوست بیرون آمد

وفقط شیاف وامپول میزدم واستراحت مطلق واحتیاط زیاد

یک ماه آخرم قطع کردم آمپول وشیاف را اصلا دچار زایمان زودرس نشدم

امیدوارم شماهم به سلامتی بگذرانید

همه بهم میگفتن موندن بچه ۵۰،۵۰است ولی خب به سلامتی گذشت

منم سری پیش تو26هفته زایمان زودرس کردم الانم دقیقا 26هفته م.گاهی انقباض دارم قسمت رحمم و احساس میکنم ...

استرس نداشته باشین،بسپارید به خدا

ولی حتما ارژانسی برید دکتر که اگر آمپول یا چیزی لازم باشه بهتون بگه

استرس نداشته باشین،بسپارید به خداولی حتما ارژانسی برید دکتر که اگر آمپول یا چیزی لازم باشه بهتون بگه

از اول بارداری روزی یه دونه شیاف پروژسترون استفاده میکنم.امروز وارد ماه هفت شدم نمیدونم این حالات طبیعیه یا نه.دو سه روزه چندبار در روز رحمم سفت میشه