2777
2789
عنوان

تولدم و کار خواهرشوهرام

444 بازدید | 25 پست

رفتن روستاشون مادرشوهرمم اومد دنبالم من و پسرم رو بردن روستا 

پدرشوهرم غذا از بیرون گرفت شوهر خواهر شوهرم کیک گرفت خواهرشوهرامم کلی تدارک دیدن 

زنگ زدم به شوهرم گفت نمیام و کلی غر زد بعدم که پسرم خواهش کرد اومد نشست سرش رو انداخت تو گوشی 

همه تک تک کادو دادن خواهرشوهرام جدا مادرشوهرم جدا پدرشوهرم جدا شوهر خواهرشوهرمم جدا داد ولی شوهرم هیچی حتی تبریکم نگفت

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

واسه چی 🥺

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوضش از خانواده شوهر شانس اوزدی ..‌نیمه پر لیوانو ببین🤣

آره تو تولدا خیلی حساس هستن در حد توانشون مایه میذارن

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
چرا؟واسه شما همه چی برعکس شده خانواده شوهر خوب شوهر...

همیشه که خانواده شوهر بدنیستن .تولد زن داداشم بااینکه مریض بودم رفتم خونه اش  کیک وکادو خریدم تزئین کردم تا اومد منو دید جاخورد ناراحت شد شام بیرون رفتیم از لج برادرزادم زد عکس هایی که پست کرد هیچ عکسی از ما نبود فرداشم کادو رو زد شکوند به همه گفت راضی نبوده کادو اورده

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد