2777
2789

این حدیث هم این قانون را تصدیق می کند. همه چیز مربوط به افکار است و باورهایت. 

مراقب افکارت باش که گفتارت میشود

مراقب گفتارت باش،رفتارت میشود

مراقب رفتارت باش،عادتت میشود

مراقب عادتت باش،شخصیتت میشود

مراقب شخصیتت باش،که سرنوشتت میشود

امام علی علیه السلام

منم پیج عباس منش رو معرفی میکنم تا متوجه بشین روانشناسی زرد با قوانین متافیزیک 180 درجه متفاوته !&nb ...

عزیزم اینو بخون

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر اساس قوانین فیزیک و « علم » میشه گرانش رو ثابت کرد.  اگر کله مبارکتون رو محکم بکوبید به دیو ...

چرا بحثی کنم که بی نتیجه اس:) ؟ شما نمیتونین به هیچ عنوان منو قانع کنید 

چون خودم نتیجه گرفتم و دارم روز به روز قوانین رو در زندگیم میبینم 

شما قرآن رو چی... قبول دارین یا اونم از نظرتون باید ثابت بشه؟ میتونید تفاسیر قرآن رو بخونین و بعد دوباره بیاین اینجا و این مساله رو رد کنید 

در ضمن من از بحث فرار نمیکنم بلکه اعراض میکنم ! 

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
عزیزم اینو بخون

شما هم پست بالایی منو بخون :) 

هرکدوم از ما بر اساس باورهامون نتیجه میگیریم 

شما باور نداری پس قرار هم نیست چیزی جز این ببینین :) 

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
بر اساس قوانین فیزیک و « علم » میشه گرانش رو ثابت کرد.  اگر کله مبارکتون رو محکم بکوبید به دیو ...

به این اشاره کنم که قرار نیس به هرکس از متافیزیک حرف میزنه اعتماد کنیم ! 

تمام اساتیدی که من باهاشون این مسیر رو طی کردم با تفاسیر قرآن و آیه های قرآن این مطالب رو اثبات میکنن 

(البته اگه از نظرتون احتیاج به ثابت کردن قرآن نباشه) 

این حدیث هم این قانون را تصدیق می کند. همه چیز مربوط به افکار است و باورهایت.  مراقب افکارت ...

این حدیث هیچ ارتباطی به قانون جذب نداره😄

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
شما هم پست بالایی منو بخون :)  هرکدوم از ما بر اساس باورهامون نتیجه میگیریم  شما باور ند ...

هوم؟🤔

میگم اصلا متافیزیک واسه کتاب ارسطوعه ؛ ساده شم یعنی فلسفه!! قانون و اینا نداره!!

چه ربطی به باور داشت الان🤔

خوندیش اصلا؟

هوم؟🤔 میگم اصلا متافیزیک واسه کتاب ارسطوعه ؛ ساده شم یعنی فلسفه!! قانون و اینا نداره!! چه ربطی به ...

شما چطور به صحت این مطلب داخل اینستاگرام اعتماد دارین در حالیکه میگین حرفایی ک ما میزنیم برگرفته از پیج های قانون جذبه؟! 

بالاتر هم گفتم عزیزم من نمیدونم شما قانون رو از زبان کی شنیدین ولی اساتید به نام و معروف تمام این قوانین رو با آیه های قرآن تطبیق میدن و ثابت میکنن ! 

در پاسخ سوالاتون باید بگم باور چیزیه که زندگی ما رو میسازه 

شما به قانون باور نداری... در نتیجه فقط چیز هایی می بینی و بهشون برخورد میکنی که باورت رو قوی تر کنن 

چون کار جهان همینه ! اثبات کردن باورهای شما به خودتون :) 

شما چطور به صحت این مطلب داخل اینستاگرام اعتماد دارین در حالیکه میگین حرفایی ک ما میزنیم برگرفته از ...

چطوری میگی در موردش تحقیق کردم در صورتی که حاضر نیستی یه صفحه که واست فرستادم بخونی🤦‍♀️

اینکه میگی چجوری به صحتش اعتماد کنم مثل اینه که من بگم شاهنامه رو فردوسی نوشته تو بگی از کجا باور کنم🤭

همین جا تاپیک بزن کی لیسانس فیزیک خونده، بعد ازش بپرس متافیزیک یعن چی،

اصلا لیسانس نه ، تعریفش تو کتاب بچه های انسانی هم هست،

خیلی ساده ست به خدا😅

چطوری میگی در موردش تحقیق کردم در صورتی که حاضر نیستی یه صفحه که واست فرستادم بخونی🤦‍♀️ اینکه میگی ...

همونطور که شما پست های بالایی منو نخوندی منم صفحه ای که شما فرستادی نمیخونم چون به دانسته های خودم اعتقاد دارم 🙂 و حتی اگه 100 صفحه دیگه هم بفرستی بازم مهم نیس و تاثیری روی من نداره 😄 

چرا گیر دادی به اسمش شما؟ اصن بچه های جذب هم هرکس به هر اسمی راحته صدا میکنه ! یکی میگه متافیزیک یکی میگه خدا... یکی دیگه طبیعت  و بقیه هم قوانین!! 

اصل ماجرا چیز دیگه ایه نه اسمش 

همونطور که شما پست های بالایی منو نخوندی منم صفحه ای که شما فرستادی نمیخونم چون به دانسته های خودم ا ...

من همون اول همه ی نظرات این ۲ صفحه رو من جمله نظر شمارو از اول خوندم😊

پس لطفا نگو کامل در موردش تحقیق کردم؛

تحقیق یک طرفه صرفا تعصب میاره😉

شب خوش🌹

من همه ی نظرات این ۲ صفحه رو از اول خوندم😊 پس لطفا نگو کامل در موردش تحقیق کردم؛ تحقیق یک طرفه صر ...

من با آیه های قرآن پیش رفتم... به قرآن هم اعتماد دارم و نتیجه هم گرفتم....پس دلیلی ندیدم جور دیگه ای تحقیق کنم 🙂

شب خوبی داشته باشین ✨