2777
2789
میشه باما درمیون بزاری؟ مثلا چیکار کردی چقد طول کشید رسیدی 

بله 

من از تابستون پارسال اساسی و تخصصی دوره های متفاوتی کار کردم با استاد های به نام و معروف 

بهبود روابط 

جذب ثروت و بوجود اوردن شرایطی که دلخواهم بود نمونه های کوچکش هستن 

زمان در کائنات معنی نداره به سرعتی که شما تکامل تون رو طی میکنید بستگی داره ک این بازم برمیگرده به مقاومت ذهنتون در برابر قوانین که در هر کس متفاوته 

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بر چه اساس به این موضوع معتقد هستید؟  شما روی چه حساب فکر میکنین کل کائنات گوش به فرمان ای ...

بر اساس اینکه بارها نتیجه گرفتم ! 

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
چرا ولی خیلی دو دلم میترسم نشه

همین باعث میشه نرسی :) 

شک بزرگترین چیزیه که شما رو از رسیدن محروم میکنه 

بله  من از تابستون پارسال اساسی و تخصصی دوره های متفاوتی کار کردم با استاد های به نام و معروف& ...

یعنی میگین قانون جذب قطعا وجود داره؟ اگه یه چیزیو بخوایم میرسیم بهش؟

بر اساس اینکه بارها نتیجه گرفتم ! 

این شد دلیل؟ 

تا حالا توی آزمایشگاهی این موضوع اثبات شده؟ 

تا حالا کدوم آزمایش علمی حساب شده قانون جذب رو اثبات کرده و نشون داده آدم با تصور یک چیز و باور به اینکه مال اونه به خواسته خودش رسیده؟ 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
0% حقیقته اکه کسی میخواد مفصل در موردش بدونه پیج زرد بازار رو پیشنهاد میکنم👌

منم پیج عباس منش رو معرفی میکنم تا متوجه بشین روانشناسی زرد با قوانین متافیزیک 180 درجه متفاوته ! 

این شد دلیل؟  تا حالا توی آزمایشگاهی این موضوع اثبات شده؟  تا حالا کدوم آزمایش علمی حساب ...

مگه شمایی که به قانون جاذبه ایمان دارین ، جاذبه زمین رو میبینین؟ 

مگه ماها که ادعا میکنیم مغز داریم ، مغزمون رو میبینیم؟ 

بله خواهشا مطالعه تون رو در این باره افزایش بدین بعد رد کنید ! میتونین از تحقیقات انیشتین شروع کنین 

مشخصه شما مقاومت ذهنتون بشدت بالاست و تعجبی نداره نتونین نتیجه بگیرین 

بحث کردن انرژی منفی زیاد داره بنا براین دیگه پاسخ تون رو نمیدم :) 

شما مشتاقین هر جور مایل هستین فکر کنین در هر صورت این جهان تاس نمیندازه و برای همه به اندازه باورهاشون هست :) 

اره منم خیلی شنیدم کتابای زرد قانون جذبن  ولی چرا

https://instagram.com/zardbazar?igshid=YmMyMTA2M2Y=

عزیزم تو این پیج توضیح داده کامل،

البته مطالب زیاده و طبیعیه حوصله ت نشه همه رو بخونی،

یا خیلیاش رو متوجه نشی،

ولی اگه یه مدت پیجش رو دنبال کنی و به مرور حتی روزی دوتا استوریشم ببینی بعد یه مدت همه چیز دستت میاد👌

ولی خب الان هایلایت(آسیب ها) رو پیشنهاد میکنم بخونی،

اینکه چرا قانون جذب و این خرافات سمه!!!

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
مگه شمایی که به قانون جاذبه ایمان دارین ، جاذبه زمین رو میبینین؟  مگه ماها که ادعا میکنیم مغز ...

بر اساس قوانین فیزیک و « علم » میشه گرانش رو ثابت کرد.

اگر کله مبارکتون رو محکم بکوبید به دیوار میتونید به بقیه ثابت کنید که مغز دارید ( البته، بحث استفاده کردن از اون جدا هست )

انیشتین هم تحقیقاتش همگی بر اساس علم بود ولی تحقیقات شما بر اساس پیج های اینستاگرام هست 

اینکه به بهانه انرژی منفی و اینجور مزخرفات خودتون رو راحت کنید کار درستی نیست، یاد بگیرید بحث کنید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
این شد دلیل؟  تا حالا توی آزمایشگاهی این موضوع اثبات شده؟  تا حالا کدوم آزمایش علمی حساب ...

این جهان به جهان نظم معروفه 

به نظرتون خدا یه جهانی رو آفریده و بعدم به حال خودش رها کرده که هر جور شد پیش بره؟ این با عقل جور در میاد؟ 

که یکی روز به روز دارا تر و یکی روز به روز فقیر تر بشه؟ 

که یکی در بهترین روابط ب سر ببره و دیگری مدام در حال رنج کشیدن از اطرافیانش؟ بنظر شما این با عدالت خدا جور در میاد؟ قطعا نه ! 

این جهان قانون داره و طبق این قوانین داره پیش میره 

کسی که قانون بازی زندگی رو یاد گرفته و عمل میکنه برنده اس 

بقیه هم مختارن هر جور دوست دارن رفتار کنن و نتیجه هم بدست خودشون رقم میخوره