2777
2789
عنوان

ازدواج میکنه؟

211 بازدید | 16 پست

بچه ها دوس پسرم همیشه میگه قصدش ازدواجه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و خانواده ش منو‌ میشناسن

الان با دوس پسرم و برادرش امروز بیرون بودیم برادرش گفت من بهش (ینی به دوس پسرم) میگم بیا ازدواج کن میگه ازدواج چیه بابا کی ازدواج میکنه 😐 اونم اصلا رد نکرد حرفشو 

الان چجوری باید بدونم قصدش جدیه یا نه

با خودش حرف میزنم میگه قطعا ازدواج ولی الان شواهد اینو نشون نمیده

با تو ازدواج کنه؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره 

خواستگاری ک نیاد یعنی نمیخواد ازدواج کنه دیگه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
شواهد و حرف رو بی خیال  فقط وقتی اومدن خونه برای خواستگاری اون مهمه

آره ولی من گفتم شاید سخته تو این شرایط اقتصادی ... 

بعد کلا خوشم نیومد که پشت سر این مدلی گفته چون برادرش هم کاملا منو میشناسه ینی چی کی ازدواج میکنه 😐🤦

آره ولی من گفتم شاید سخته تو این شرایط اقتصادی ...  بعد کلا خوشم نیومد که پشت سر این مدلی گفته ...

شاید به خاطره همین قضیه اقتصادی نمیخواد اردواج کنه

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
من ۲۳ اون ۲۴ و ۴ ساله همو میشناسیم از دانشگاه ولی دوستیمون ۱ سال و نیم تقریبا ☹️

چرا اینقدر طولش داده بیاد خاستگاری؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا اینقدر طولش داده بیاد خاستگاری؟

من ۲۳ ، اون ۲۴ . ۱ سال و نیمه دوستیم 

میگه بخاطر پول فقط. ینی منم میدونم خیلی پول نداره الان. ولی با این جمله ای که داداشش گفت دیگه بنظرم میاد که اصلا قصد ازدواج هم نداره. خودش میگه دارم قطعی

من ۲۳ ، اون ۲۴ . ۱ سال و نیمه دوستیم  میگه بخاطر پول فقط. ینی منم میدونم خیلی پول نداره الان. ...

عزيزم پسرا يكم جلو همديگه غرور دارن برا اين چيزا

خيلي سر ب سر هم ميذارن و توي خودشون اين حرفا عاديه

اگه رفتارش خوبه تو بقيه چيزا اوكيه ب دل نگير

ميشه براي بدست آوردن سلامتي كاملم برام صلوات بفرستي يا واسم از ته دلت دعا كني خوبه خوب بشم💜