2777
2789
عنوان

دلم شکست

108 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یکسال عاشق ی نفر بودم چند ماه پیش اومد جلو و ازم خواستگاری کرد فهمیدبم ک دیوونه وار همو میخواستیم از قبل تو اوج ی عشق دو طرفه خانوادس برا ازدواج مخالفت کردن و متاسفانه چدن استقلال نداشت نتونست جلوشون وایسه جدا شدیم هر روز میبینمش داغونخ من از اون بدتر حاضر هم نیستم بهش پیام بدم 

بچه ها دلم خونه تو زمان رابطش بامن مرتب دختر بهش پیشنهاد میدادن مطمئنم بعد محرم ازدواج میکنه خودش میگف نمیکنه اما من مطمئنم ک سریع زنش میدن حالم خیلی بده تحمل این حجم از غم و ندارم راهی ندارم خانوادش هم من و کوچیک کردن بهم توهین کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط سختیه 

خدا کمکت کنه 

اینحا چیز‌ی نمیشه‌گفت باید صبر کنی بزاری برا گذر زمان 

ازدواجیم که بزرگترا ازش حمایت نکنند سرانجام خوبی ندارهیه حور‌مادرش راضی بشه ازدواج کنید ازشون فاصله بگیرین خودشون میان‌خونتون بهتون سر میزن و کم کم نظرشون عوض میشه  با غصه خوردن چیزی عایدت نمیشه خودتو جمو جور کن تا دیقه‌ی ۹۰مثبت فکر کن و افکار منفی‌و‌از ذهنت بریز بیرون 

شرایط سختیه  خدا کمکت کنه  اینحا چیز‌ی نمیشه‌گفت باید صبر کنی بزاری برا گذر زمان  ...

مشکلم اینه ک پدر و مادر و کل فامیلش مخالفن چون اونا مدهبین خیلی زیاد و ما یکم آزاد تر یه جورایی ناامیدم 

دعات ناخوداگاه لبخند به لبم اورد ولی محاله 😭مرسی عزیزم♥️

خیلی هم خوب ناامید نباش از درگه درگه نومیدی نی بسپار به خودش 

منم خیلی وقته چشم به راه معجزه اشم و چشم امیدم به خودش🖤🎈

مشکلم اینه ک پدر و مادر و کل فامیلش مخالفن چون اونا مدهبین خیلی زیاد و ما یکم آزاد تر یه جورایی ناام ...

خب تلاشتو بکن یکم شبیه اونا بشی 

تا به مراد دلت برسی 

یکم سختی بکش‌ همه چیو هلو برو تو گلو‌نخواه