2777
2789
عنوان

دوستی

49 بازدید | 8 پست

سلام. من شاغلم و جایی کار می کنم. جایی که کار می کنم جمعه ها هم بازه. من جمعه ها نمی رم سر کار. ولی این جمعه همکارم می خواست بره مرخصی. قرار شد من به جاش برم. پنجشنبه با دوست صمیمیم رفته بودیم بیرون و بهش گفتم می خوام جمعه برم. گفت برای چی جمعه می خوای بری. خیلی بهت حقوق می ده که جمعه رو هم می خوای بری؟ من نمی ذارم بری. و اینا. و گفت از روی دلسوزی میگم. یا امشب کات می کنیم یا نمی ری سر کار. بعد گفت من اصلا امشب می خوام بیام خونتون  زنگ بزن بگو نمیام. گفتم من قول دادم نمی تونم بگم نمیام. ولی ناراحت شد و رفت. هر چی بهش زنگ می زنم و پیام می دم. جواب نمی ده. شما بودین چی کار می کردین؟ 

دیگه نه بهش زنگ میزنم نه پیام ،انگاری دنبال بهونست برا قطع ارتباط یه روز جای همکار شیفت موندن به کس ...

هی می خوام زنگ بزنم ولی جلدی خودمو می گیرم. چون چند بار تا حالا زنگ زدم. پیامم دادم که مجبور بودم برم. ولی جواب نداد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هی می خوام زنگ بزنم ولی جلدی خودمو می گیرم. چون چند بار تا حالا زنگ زدم. پیامم دادم که مجبور بودم بر ...

فدای سرت 

خطایی نکردی که بخای منت کشی کنی 

هرچقدر هم صمیمی باشه ،دلیلی نداره تو شخصی ترین مسایل شما دخالت کنه 

فدای سرت  خطایی نکردی که بخای منت کشی کنی  هرچقدر هم صمیمی باشه ،دلیلی نداره تو شخصی تری ...

سه چهار ماه پیش هم یه مدت هی بهش زنگ می زدم درست جوابمو نمی داد. می گفت حوصله ندارم و اینا. اون وقت بعد ده روز که هی اینطوری می کرد یه بار گفت نمی خوام دیگه باهات دوست باشم و خسته ام از دوستی باهات و..... .اینقد منت کشی کردم و زنگ زدم که باهام دوست شد. حالا دوباره اینطوری کرد. 

سه چهار ماه پیش هم یه مدت هی بهش زنگ می زدم درست جوابمو نمی داد. می گفت حوصله ندارم و اینا. اون وقت ...

خب عزیزم م مشخصه دنبال بهانست برا قطع ارتباط 

شما هم کمکش کن زودتر قطع کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز