2777
2789

چرا بابا

حق اولاد ربطی به تحصیل نداره

البته مبلغی هم نیست که به درد بخوره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بابا حق اولاد ربطی به تحصیل نداره البته مبلغی هم نیست که به درد بخوره

آخه همه جا نوشته که شرط حق اولاد اینه بچه بالای هیجده باشه و نامه اشتغال به تحصیل داشته باشه

آخه همه جا نوشته که شرط حق اولاد اینه بچه بالای هیجده باشه و نامه اشتغال به تحصیل داشته باشه

اولاد دختر تا زمانی که عقد رسمی نکرده باشه، یا خودش مشغول به کار رسمی نشده باشه، همه‌ی حق و حقوقشو میدن. نامه و این حرفا مال اولاد پسره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اولاد دختر تا زمانی که عقد رسمی نکرده باشه، یا خودش مشغول به کار رسمی نشده باشه، همه‌ی حق و حقوقشو م ...

مطمئنی؟چن جا دیدم که کسایی که مستمری بگیر بیمه تامین اجتماعی هستن فقط میتونن حق اولاد دخترو بگیرن حتی اگه تحصیل نکرده باشه اما آدمای عادی که کارمند معمولین فقط به شرط تحصیل و نامه اشتغال به تحصیل

مطمئنی؟چن جا دیدم که کسایی که مستمری بگیر بیمه تامین اجتماعی هستن فقط میتونن حق اولاد دخترو بگیرن حت ...

اولین باره یه همچین چیزیو دارم میشنوم