2777
2789

نمیدونم گناهم چیه که انقدر بدبختم،انقدر تنهام،روزی هزاربار دلم میشکنه،هیچ دوستی ندارم،از همه جا زخم خوردم،من نمیخوام زندگی این مدلی رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی از زندگی کردن میترسم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
دوست پیدا کن تنها نباشی شخصیت رو قوی کن حس بدبختی نداشته باشی گرگ باش تا زخم نخوری 

کاشکی راحت بود

من اگر فقط چندتا دوست داشتم که دورم شلوغ بود انقدر احساس بدبختی نمیکردم،حداقلش سرم گرم بود،ولی هیچکی رو ندارم

تمام خانواده ی منم اینطوریم

واقعا هرکسی زندگیش مثل خانواده اش میشه

منم مامان بابام فقط میرن سرکار،نه تفریحی نه مسافرتی نه دوستی،منم دقیقا مثل اونا شده زندگیم،خیلی تلاش کردم عوضش کنم،جنگیدم،تو اجتماع رفتم،ولی هیچکدومش فایده نداشت،کاش یه خانواده ی شلوغ اجتماعی داشتم😞

منم گاهی از زندگی کردن میترسم

من متنفرم از زندگی،انقدر زندگیم یکنواخت و قابل پیش بینیه که میدونم تاآخرش قراره چی بشه،حالا کاش حداقل یکنواخت خوب بود،همش سختیه و بیچارگی و دل شکستگیه😑

پس ما چکاره ایم. اینجا دوستای خوبی میتونی پیدا کنی. 

دوست حقیقی میخوام،برم بیرون،بریم مسافرت،خوشبگذرونیم،امروز شهرمون انقدر هواش قشنگ بود،انقدر بارون قشنگی اومد،هیچکی رو نداشتم دستشو بگیرم بریم یه دوری تو این هوا بزنیم،فقط استوریای بقیه رو دیدم و نشستم گریه کردم😑

هفته به هفته از خونه بیرون نمیرم

دوست حقیقی میخوام،برم بیرون،بریم مسافرت،خوشبگذرونیم،امروز شهرمون انقدر هواش قشنگ بود،انقدر بارون قشن ...

کدوم شهر هستین

ما همه سربازیم در پادگان سرسخت روزگار.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز