2777
2789
جوشام ازین قرمز زیر پوستی میزد ک جاشم میموند☹

مال منم دقیقا همینه میشه مشکلم بهتون بگم شاسدچیزی متوجه شدین چون تجربه خوردن قرص دارین

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دوباره بیوپسی باید بدین؟ شمام قرص هورمونی مث اسپیرنولاکتون ک فیناستراید یا ضد بارداری میخوردین؟

نه من قرص نمیخوردم . دوباره بیوپسی نباید بدم .همون یکبار کافیه. فقط باید سونوگرافی برم .

نه من قرص نمیخوردم . دوباره بیوپسی نباید بدم .همون یکبار کافیه. فقط باید سونوگرافی برم .

اهاا.دکتر بهتون نگفتن چند سانت بشه عمل میکنن؟

چه ورزشی میکنید؟رژیم غذاییتون چیه؟ببخشید سوالام زیاد شد میخام انجام بدم تا بتونم از رشدش جلوگیری کنم

اره عزیزم بگو 

زیزم اول به خاطر دوتاجوش کوچیک لک رفتم بهترین دکترپوست بعد بهم آزیترومایسین اسپیرونولاکتون داد دوماه خوردم پوستم واقعا خوب شد بعد ازیک ماه وحشتناک زدبیرون تمام چانه فک دورگوش چانه ام ایقدخراب بودم شب باگریه ازخواب بیدارمیشدم نمیتونستم روپوسام دست بزنم ازبس درد داشت دونه ها ورم داشت هیچ جانمیرفتم احتمالا اسپیرونولاکتون هورمنام بهم ریخته بود آخه تاحالا تواین ۲۶سالم صورتم این طورجوش نزده بود اونم روی چونه

بعد رفتم پیشش گفت  ازداروهای من نیست😒 برام داکسی سایکلین داد تادوماه گفت بخور خوردم تقریبا خوب شد رفتم دکتر زنان کلی آزمایش خون هورمون سونوگرافی آخرش فهمیدم همه چی خوبه حتی هورمونام فقط تخمدان هاپرکیست دیگه تادوماه شروع کردم به خوردن متفورمین بعدکنارشم گفت سیپروترون کامپاند از پنجم پری بخورم منم متفورمین اول خوردم جوشام کلاهمش رفت دوباره صورتم مثل قبل شدتااینکه باید روزپنجم پری سیپروترون کامپاندمی خوردم طبق گفته دکترم  تاروز۱۲پری خوردم دیدم داره چانه فکم جوش میزنه ول کردم نخوردمش دیگه بعد دوباره رفتم دکترزنان کلی دعوام کرد گفت ازماه بعد روزسوم پریت دوباره شروع به خوردن سیپروترون کن بماند که بعدقطعشم پریود شدم حالا الان ماه بعد دارم میخورم تاحالاده تاخوردم صورتم داره دوباره جوشای دردناک چرکی روی چانه فکم میزنه موندم چه خاکی توسرم بریزم به دکتر پوستم زنگ زدم گفت تایک ماه سیپروترون بخور کنارش شبی یکی هم داکسی بخور تاببینیم چی میشی وگرنه بعددیگه راکوتان بایدبخورم رفتم داروخانه گفتم سه چهار ماه دارم همش داکسی میخورم گفت معده ات نابود شده به جاش آزیترومایسین بخور حالا دارم میخورم ولی شب میخوابم صبح که بلندمیشم جوش تازه ای زده ببخشید عزیزم دلم خیلی پر بود دلم خواست یکم دردودل کنم 😪😪😪😪

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
زیزم اول به خاطر دوتاجوش کوچیک لک رفتم بهترین دکترپوست بعد بهم آزیترومایسین اسپیرونولاکتون داد دوماه ...

عزیزم منم خیلیی سال پیشش یادمه برا جوشام دکتر پوست رفتم بعد بهم اسپیرونولاکتون ۲۵ داد بعد منم مث شما یادمه میخوردم جوشای وحشتناکی میزددد خیلی بد بود گنده قرمز زیر پوستی ک از جوشای نرمالی ک خودم میزدم خیلی بدتر بود البته من زیاد نخوردم شاید کمتر از ۱ ماه خودم خودکار قطع کردمش.

عزیزم شما گفتی ازیترو و با اسپیرونولاکتون ۲ ماه خوردی صورتت خوب شد بعد از یماه یدفه جوشاب وحشتناک زدی قرصاتو قطع کردی یا میخوردی و جوش زدی؟

زیزم اول به خاطر دوتاجوش کوچیک لک رفتم بهترین دکترپوست بعد بهم آزیترومایسین اسپیرونولاکتون داد دوماه ...

من بعد از دکتر پوستم ک اونطوری شد چند وقت بعدش رفتم غدد ک بهم فیناستراید با اسپیرونولاکتون۱۰۰ داد ک اولش ک میخاستم بخورم خیلی استرس داشتم ک دوباره جوش بزنم به دکترمم گفتم حتی ک من یبار اسپیرونولاکتون ۲۵ خوردم بدتر شدم بعد بهم گفت کنارش فیناستراید دادم بخور ببین چیجوریه بعد ک خوردم دیگ جوش نمیزدم من ینی قرصا بهم ساخته بود ک ۱ سال و ۸ ماه خوردم که تقریبا از ماه ۶ اینا بود ک سیپترون کامپاندم گفت بخورم من با خوردن هیچ کودوم اینا راستش بدتر نشدم ک بگم جوش بزنم .الان حالا فیناستراید وسیپترون کامپاند و واسم قطع کرده گفته دیگ فقط اسمپیرونولاکنون بخورم تا یکسال.تا قبل اینکه قطع کنه ۳ ماه به ۳ ماه میرفتم پیشش.ولیییی منم الانن خیلییی استرسسس دارممم ک ددباره جوش بزنم .از یه طرف سینمم توده دراورده نمیدونم بخاطر این قرصا بود یا ن.

برا شما اسپیرونولاکتون چند داده؟بعد گفتی قبل خوردن این قرصا بخاطر لک رفتی دکتر یا بخاطر جوش؟

بعد الان به شما این قرصارو داده بخاطر کیستتون داده؟ازمایش هورمونم دادید؟

عزیزم منم خیلیی سال پیشش یادمه برا جوشام دکتر پوست رفتم بعد بهم اسپیرونولاکتون ۲۵ داد بعد منم مث شما ...

قرصام تموم شد دیگه خودسرقطع نکردم  بعداز یک ماه دیدم وحشتناک زدن بیرون یعنی هاوحشتناک پوستم داغون شد بعددوباره رفتم پیشش دوباره گفت اسپیروبخورمنم خوردم تایک دوهفته که کلا نابود شدم دیگه ازدست جوشام بعد قطعش کردم خودسر که دوباره بهم داکسی داد فایده نداشت رفتم متخصص زنان که بهم متفورمین داد خوردم خوب شدم تا باز سیپروترون کامپاندشروع کردم😪🤧

من بعد از دکتر پوستم ک اونطوری شد چند وقت بعدش رفتم غدد ک بهم فیناستراید با اسپیرونولاکتون۱۰۰ داد ک ...

به خاطر دوتا جوش دوتالک که برای جوش بود که فاتحه صورتمو خوندم به من اسپیرو ۲۵داد یعنی ببینمش حالم بدمیشه 

بعد الان به شما این قرصارو داده بخاطر کیستتون داده؟ازمایش هورمونم دادید؟

آره هم به خاطرکیست هم به خاطر افزایش هورمون مردانه اره عزیزم کلی آزمایش دادم چکاب دادم بعد توآزمایشام پرولاکتینم(نمیدونم اسمشو درست گفتم یانه)🥲 بالابوددکترای احمق هیچی نگفتن 

من بعد از دکتر پوستم ک اونطوری شد چند وقت بعدش رفتم غدد ک بهم فیناستراید با اسپیرونولاکتون۱۰۰ داد ک ...

منم قبل این قرصاکیس نداشتم مطمعنم به خاطر قرصابوده الان چکارکنم سیپرو دارم میخورم همچنان جوش میزنه دکترزنان هم کلی دعوام کرد گفت بمیری هم باید بخوریش 😖

منم قبل این قرصاکیس نداشتم مطمعنم به خاطر قرصابوده الان چکارکنم سیپرو دارم میخورم همچنان جوش میزنه د ...

ببین من قبل اینکه دکتر بخاد برام قرص بنویسع اول ازمایش هورمونی دادم با سوندگرافی رحم و تخمدان بعد بر اساس جواب ازمایشم واسم قرص نوشت .من کیست و توده سینه دارم الان ولی قبل خوزدن قرصا نمیدونم داشتم یا ن چون سونوی سینه نداده بودم اینو بعد ۱سال و ۸ ماه برام نوشت فهمیدم دارم.

ولی حالا شرایط شما میگی مطمئنی نداشتی کیست ینی قبل خوردن قرصا سونو داده بودی چیزی نبوده؟

برا قرصام گفتی ک متروفین بهم ساخته و وقتی خوردی دیگ جوش نزدی بعدش ک سیپترون کامپاند بهت داده جوش زدی.ببین بنظر من از دکترت دقیق بپرس سپیترون کامپاند و بخاطر چی بهت داده برا نظم پریودیت بهت داده یا بخاطر کیستت یا بخاطر جوش.اگر بخاطر جوش بود ک بگو بهش با متروفین تکی خوررنم جوش نمیزنی.اگرم بخاطر پریودی و نظمش بهت داده ک بنظرم زود بهت داده من حدود ۶ ماه ک قرصامو میخوردم بعدش دیگ به دکتر گفتم لکه بینی دارم  واسم نوشت ک حتی لکه بینیم نداشتم اشتباه به دکتر گفته بودم نمیدونستم لکه بینی چیه با ترشخات اشتبا گرفته بودم.

اگرم برا نظم پریود دادع بهش بگو بزار یمدت بخورم اگر نظممو بهم زد بعدش بهم بده.ولی اگر برا مشکل کیست تخمدان داده راستش دیگ اطلاعاتی ندارم اصلن راجب کیست ک قرصاش چیه و اینا شاید واقعا برا کیست لازم باشه بخوری ولی در کل این قرصا کلن عوارص داره منم خودم واقعا موندم چیکار کنم مخصوصا الان ک تودم دراوردم.البته من اون دکتری ک رفتم برام نمونه برداری انجام بده بهش گفتم بخاطر این قرص ضد بارداری میتونه بوده باشه تودم ک دراوردم گفت ۱ درصد.حالا نمیدونم بازم شاید واقعا بخاطر چیزای دیگ باشه ربطی نداشته باشه چون یه خانمیم اینجا بودن مث من توده داشتن ولی گفتن قرص اینا نمیخورن.