ببین من قبل اینکه دکتر بخاد برام قرص بنویسع اول ازمایش هورمونی دادم با سوندگرافی رحم و تخمدان بعد بر اساس جواب ازمایشم واسم قرص نوشت .من کیست و توده سینه دارم الان ولی قبل خوزدن قرصا نمیدونم داشتم یا ن چون سونوی سینه نداده بودم اینو بعد ۱سال و ۸ ماه برام نوشت فهمیدم دارم.
ولی حالا شرایط شما میگی مطمئنی نداشتی کیست ینی قبل خوردن قرصا سونو داده بودی چیزی نبوده؟
برا قرصام گفتی ک متروفین بهم ساخته و وقتی خوردی دیگ جوش نزدی بعدش ک سیپترون کامپاند بهت داده جوش زدی.ببین بنظر من از دکترت دقیق بپرس سپیترون کامپاند و بخاطر چی بهت داده برا نظم پریودیت بهت داده یا بخاطر کیستت یا بخاطر جوش.اگر بخاطر جوش بود ک بگو بهش با متروفین تکی خوررنم جوش نمیزنی.اگرم بخاطر پریودی و نظمش بهت داده ک بنظرم زود بهت داده من حدود ۶ ماه ک قرصامو میخوردم بعدش دیگ به دکتر گفتم لکه بینی دارم واسم نوشت ک حتی لکه بینیم نداشتم اشتباه به دکتر گفته بودم نمیدونستم لکه بینی چیه با ترشخات اشتبا گرفته بودم.
اگرم برا نظم پریود دادع بهش بگو بزار یمدت بخورم اگر نظممو بهم زد بعدش بهم بده.ولی اگر برا مشکل کیست تخمدان داده راستش دیگ اطلاعاتی ندارم اصلن راجب کیست ک قرصاش چیه و اینا شاید واقعا برا کیست لازم باشه بخوری ولی در کل این قرصا کلن عوارص داره منم خودم واقعا موندم چیکار کنم مخصوصا الان ک تودم دراوردم.البته من اون دکتری ک رفتم برام نمونه برداری انجام بده بهش گفتم بخاطر این قرص ضد بارداری میتونه بوده باشه تودم ک دراوردم گفت ۱ درصد.حالا نمیدونم بازم شاید واقعا بخاطر چیزای دیگ باشه ربطی نداشته باشه چون یه خانمیم اینجا بودن مث من توده داشتن ولی گفتن قرص اینا نمیخورن.