2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نی نی سایت

😐😐😐😐😐

هر چی با خودم کلنجار میرم خوردن اسفند تو کتم نمیره با اون بوش اح

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

خرما بخور

دارچین بخور

کشمش بخور

گوشت گوسفندی بخور

تا میتونی بدو...

اگر فعالیت ورزشی کنی موشکی جواب میگیری.. اگر یه جا بشینی اندازه یه عطاری وسایل بخوری طبعت به این زودی ها گرم نمیشه.. ولی اگر بدویی جوری که ضربان قلبت بالا بره و تپش قلب بگیری تو ورزش هرچی دمنوش و ادویه و..  بخوری خیلی زود نتیجه میده

شستمش،،منم تا حالا  نخوردم خوشم بیاد یا نه ،،مجبورم دیگه

نمیری یه وقت سر خود نکن این کارو

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
الان میخام بخورم دیگه توکل ب خدا

لا اقل روز بخور اگه دور از جون چیزی شد اطرافیانت بیدارباشن متوجه بشن

فعلا زنده ام عزیزم

ان شاءالله همیشه زنده باشی و صد سال عمر باعزت داشته باشی ما خودمون دارویی که تا حالا استفاده نکردیم حتی الامکان شبا نمیخوریم به خاطر این‌که ممکنه ایجاد حساسیت کنه اگرم مجبور باشیم سر شب میخوریم و به بقیه اعضای خانواده میگیم من فلان دارو رو خوردم

امیدوارم به خواستت برسی گلم

ان شاءالله همیشه زنده باشی و صد سال عمر باعزت داشته باشی ما خودمون دارویی که تا حالا استفاده نکردیم ...

منم تنها با یه پدر و مادر سالمند ان شاء الله چیزی نشه

برای سلامتی پدرم دعا کنید
منم تنها با یه پدر و مادر سالمند ان شاء الله چیزی نشه

ان شاءالله خدا شمار و برای پدر و‌مادرتون و اونا رو برای شماحفظ کنه