2777
2789
عنوان

خیانت

131 بازدید | 4 پست

سلام  به همه گی دیشب شوهرم پیش مادر داداشاش زد تو دهنم چند ماه با یک زنه دوست که زنه خرابه که همه هم میدونن چند ماه فهمیدم هر چی میگم دست بردار از این برنمیداره زنه رو زیر حرف کردم هیچی به مادرش گفتم خودشو سکوت میگیره خودتو به گوشیش کار نده هر کاری هر غلطی بخوان بکنن من سکوت کنم دیروز دیدم شماره زنه رو از مسدودی برداشته زنه بهش زنگ زده سر شام بودیم من کنارش نشسته بودم دیدم خانومه بهش پیام داد زنگ بزن دیدمن دیدم خودشو یکجوری گرفت بعد شام یک بهانه ای اورد این گوشیمو چک میکنه بعدم زد تو دهنم دیگه واقعا خسته شدم ازش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آمار گرفتم از خود مردا ، مردا خودشون بدون استثنا  گفتن مردی که زن باز باشه درست نمیشه تو ام ...

خسته شدم کارم شب روز شده گریه از این جدا میشه چند ماه هست میره سراغ یکی دیگه

خسته شدم کارم شب روز شده گریه از این جدا میشه چند ماه هست میره سراغ یکی دیگه

کرم از شوهرته اگه میتونی جدا شو نمیتونی هم بیخیالش شو بعنوان یه هم خونه بهش نگاه کن💁🏻‍♀️

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻