2777
2789
عنوان

آشپزی

108 بازدید | 7 پست

دوستان عزیزم من خیلی به آشپزی علاقه دارم ولی مادرم اصلا منو تشوبق اینا نمیکنه بیشتر غر میزنه به این خاطر منم اشپزی نمیکنم .چند باری درست کردم خوب شدن ولی بعضی هاش خوب نشدن چون دیگه غر میزنه خیلی وقته چیزی درست نمیکنم ولی یه شدت اشپزی رو دوست دارم .چطور با مادرم رفتار کنم ؟کارهاش تو مخمه

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی میگی تو همه چیز همینجوره و غر میزنه پس برای خودت بی اهمیت کن این غر زدن رو کار خودتو بکن

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

منم مامانم بشدت حساسه و دوس نداشت ک خونشو کثیف کنم هی غرمیزد ک یاد بگیر غذا درس میکنی همه جاهارو ب گند نکشی هی غر غر غر منم اصلا انگار نمیشنیدم🤣🤣🤣من کار خودمو میکردم دیدم نمیشه توی حیاط غذا درس میکردم چون مامانم توی خونه سرخ کردنی انجام نمیده گاز داره توی حیاط اونجا انجام میده شمام حالا یا توی تراس یا حیاط ی گاز بزارید اونجا اشپزی کنید البته بگما من اومدم خونه خودم تازه فهمیدم ک مامانم ک هی غر میزد بیجا نبود الان ک خونه خودمه دلم نمیاد کثیف بشه😅

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

وقتی که اشپری میکنی

ریخت وپاش نکن کردی جمع و جور کن 

تمیز کن وظرفایی که استفاده کردی بشور 

به اندازه ی خودت یا کسی که پیشنهاد ت رو قبول میکنه درست کن.

جهت احترام و اینکه تجربت برام با ارزشه ازمادرت نظر وکمک بگیر