2789
عنوان

چشمای پسرم

210 بازدید | 15 پست

پسرام حدودا ۸ و ۴ ساله هستند هر روز میرن بیرون بازی هر چی میخوام جلوشون بگیرم نمیشه هی بچه های دیگه میان میبرنشون

الان مشکلم اینه که چشماشون قرمز میشه خصوصا دومی.فکر میکنم اگه کمتر بیرون میرفتن بهتر بود اینجوری نمیشدن چشمای هر دو شون رنگیه هر وقت که قرمز میشه زشت میشه چشماشون.شما دارو یا قطره چشم سراغ دارین که بهتر بشن؟به نظرتون درست فکر میکنم یعنی اگه بیرون نرن بهتر میشن؟

‌                                                                                         

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این روزا گرد و خاکه هوا ... شاید بخاطر همونه یا بعضیا ب آفتاب حساسه چشماشون

فکر میکنم به آفتاب حساسیت داشته باشن

‌                                                                                         

پسر من هم انقدر میمونه خونه که هیجان و انرژی اش تخلیه نمیشه واس همین چشماش قرمز میشه

به نظرم خونه هم بمونن یه مشکلی پیش میاد،بذار راحت بازی کنن

به خدا ما خودمون بچه بودیم آنقدر بازی میکردیم،الان شهر غریبم و پسرم همیشه تو خونه اس،خیلی دلش میخواد بره بازی ولی من میترسم

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

ببینممممم چشاشونو

الان خوابن تا دوسه ساعت دیگه میخوابن بعدم تا ده،ده و نیم شب بازی میکنن به مادرای بچه های دیگه گفتم به خود بچه هام میگم کمتر بازی کنید فایده نداره از اول صبح میرن بازی تا حدودا یک بعد دیگه خدا بخواد بیهوش میشن خواب میرن

ولی هر جور از این به بعد نمیزارم اینقدر بازی کنند

‌                                                                                         

پسر من هم انقدر میمونه خونه که هیجان و انرژی اش تخلیه نمیشه واس همین چشماش قرمز میشه به نظرم ...

آره من و خواهرمم زیاد بازی میکردیم با اینکه من زیاد کار می‌کردم ولی بازم بازی مون زیاد بود تازه الان که بچه ها کمتر شدن ما اون موقع خیلی زیاد بودیم شاید بودیم ۱۵ یا ۱۶ نفر همه ام فامیل بودیم اون موقع بچه ها زیاد بازی می‌کردند اکثرا هم با فامیل ها چون بچه خیلی داشتند اصلا بازی های اون موقع انگار خیلی بیشتر هیجان داشت بیشتر بهمون خوش میگذشت الان بچه ها خیلی تنهاتر از قبل شدن

پسر شنا چندسالشه؟واسه چی میترسین بره بازی؟

‌                                                                                         

چطور تو این گرما اجازه میدی برن بیرون 😨 بگو غروب میتونین بازی کنین ک آفتاب نباشه

صبح ها فقط تو گرما هستند بعدازظهر دیر میرن چون خیلی میخوابن موقعی که میرن آفتاب خیلی کم شده

‌                                                                                         

پسر من هم انقدر میمونه خونه که هیجان و انرژی اش تخلیه نمیشه واس همین چشماش قرمز میشه به نظرم ...

خوارد و برادر نداره با اونا سرگرم بشه؟

‌                                                                                         

آره من و خواهرمم زیاد بازی میکردیم با اینکه من زیاد کار می‌کردم ولی بازم بازی مون زیاد بود تازه الان ...

۴ سالشه

چون شهر غریب زندگی میکنیم،انگار امنیت تو وجودم از بین رفته،نمیدونم چرا

خودمم بیرون نمیرم، بچه هارو نمیزارم برن،وقتی میریم شهر پدری ام،میرن بیرون و اصلا استرس ندارم 

اینجا ولی همش میترسم نکنه اتفاقی بیفته براش،نکنه بدزدنش و اینا

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مال گرد و غباره

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

۴ سالشه چون شهر غریب زندگی میکنیم،انگار امنیت تو وجودم از بین رفته،نمیدونم چرا خودمم بیرو ...

شما اهل کجا هستید؟محل زندگی تون مگه کجاست؟

من هم خودم هم شوهرم اهل کامیاران کردستان هستیم الان یکی از شهر های استان اصفهان زندگی میکنیم.ما الان سالهاست اینجایی که هستیم زندگی میکنیم بچه هامم همینجا به دنیا اومدن و بزرگ شدت به خاطر همین عادت داریم به اینجا مردمش هم اکثرا همه می شناسن ما رو چون اصالت مون با اونا یکی نیست در ضمن شهر کوچیکی هم هست به خاطر همین خیالم راحته شاید شما خیلی وقت نیست که یا جای دیگه رفتید ولی ما از اویل عمرمون اینجاییم

‌                                                                                         

شما اهل کجا هستید؟محل زندگی تون مگه کجاست؟ من هم خودم هم شوهرم اهل کامیاران کردستان هستیم الان یکی ...

من و همسرم تبریزی هستیم،ولی قم زندگی می کنیم

اینجا هم کلی آدم هست که غریبن،هر کسی از یه جای دنیا

ولی من بیشتر از سگ و آدم های ناجور میترسم