2777
2789
عنوان

جاری جادوگرم....

1794 بازدید | 60 پست

چندوقت پیش جاریم خونمون بود،دخترش لباسش کثیف شده بود،ازمن لباس گرفت داد دخترش پوشید،بعداز اینکه رفتن خونشون سه چهار روز بعدش لباسمو فرستاد...حالا امروز داشتم با مادرشوهرم حرف میزدم گفت لباستو نده بپوشه، هرکار بگی از دستش برمیاد، من اونو میشناسم(جاریمو) ... اهل دعا و اینجور چیزا هستن، دلشون با ما صاف نیست فقط به رومون میخنده... الان چند روزه عین دیوونه ها به شوهرم شک دارم، اونم بداخلاق شده نمیشه باهاش حرف زد... چیکارکنم اگه دعا کرده باشه... لطفا نگین مادر شوهرت باهاش لجه که اینجور میگه... اصلا اینجور نیست...چون چندوقت پیش هم یه دعا گرفته بود که بریزه چای شوهرش، به من گفت تو بریز قبول نکردم... میدونم که میکنه، حسوده، دوست نداره یکی چیزی داشته باشه، ۷ساله باهاشم میشناسمش... الان خیلی دلشوره دارم

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعا چیه بابا فکرت منفی بشه پیش میاد افکار منفیو بریز دور خوب میشی

من اعتقاد دارم شدیدا... من به چشمم میبینم چیا میکنه واه واه... کاش لباسمو نمیدادم بپوشه... اگه هم نمیدادم ناراحت میشد

من اعتقاد دارم شدیدا... من به چشمم میبینم چیا میکنه واه واه... کاش لباسمو نمیدادم بپوشه... اگه هم نم ...

لباسه رو اتیش بزن 😐

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
من اعتقاد دارم شدیدا... من به چشمم میبینم چیا میکنه واه واه... کاش لباسمو نمیدادم بپوشه... اگه هم نم ...

چهار قل بخون .لباسی را هم که داده دیگه استفاده نکن دلتو بد نکن چیزی نیست 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
اولا این چیزا دروغه .دوما اگر بهت انرژی منفی میده بندازی بره

اگه به فرض دعا کرده باشه، بندازم باطل میشه

لباستو بسوزون

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂