2777
2789
عنوان

همه بیاین بگم دیشب چی شد تو محله 😂

419 بازدید | 17 پست

یه خانمی با پسرش زندگی می‌کنه شوهرش فوت کرده تو خیابون ما ۶ ماهه که خونه خریدن هر ماشینی که بره در خونش پارک کنه لاستیک هاشو پاره می‌کنه دیشب داشت لاستیک پاره میکرد دوباره زن همسایه فکر کرد ماشین خودشون رو یا فامیلشون رو داره پاره می‌کنه یه دعوایی راه انداختن تو خیابون کل همسایه ها اومدن بیرون می‌گفت که من ۶ ماهه از دستتون آرامش ندارم مگه میام بهتون سلام میکنم که با من حرف میزنید 😐 خواهرش هم می‌گفت عکس پلاک ماشین رو میگیرم زنگ میزنم به ۱۱۰ البته اینو بهتون بگم چون که مجرده بدش میاد ماشینی پارک بشه در خونش زن های بقیه همسایه هم میگفتن گوه به قبر پدر صاحب قبلی این خونه که خونه رو فروخت به این خانم 😆🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داره والا هر روز یه ماشین دم در اینا باشه اصلا زشته 

همینایی که لعنت میکنن حرف هم در میارن و غیبت میکنن که بله همیشه یه مدل ماشین در خونشونه 

اما با این کار صدای بقیه در میاد که صاحب ماشین مال کدوم خونه اس 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
نه بدش میاد چون شوهرش فوت کرده و مجرده

وا... خوبه تا حالا صاحب ماشینی ازش شکایت نکرده خونه رو خریدی خیابون رو که نخریدی.. ایشون فقط نسبت به جلو در ماشین رو حق داره

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
نه بدش میاد چون شوهرش فوت کرده و مجرده

چه عقده اییییییی

والا من تو خونم نشستم وقتی خودم وسیله ندارم بزارم جلوی در دیگه چه فرقی کی بزاره وقتی مزاحمتی واسه من نداره

اصلا صدنفر بیان بزارن چقدررر بعضی ها مریضن خدایی

حق داره والا هر روز یه ماشین دم در اینا باشه اصلا زشته  همینایی که لعنت میکنن حرف هم در میارن ...

بله ولی طبق قانون حق همچنین کاری رو نداره بقیه میتونن شکایت کنن از دستش 

بله ولی طبق قانون حق همچنین کاری رو نداره بقیه میتونن شکایت کنن از دستش 

اونم راحت میگه میتونه توضیح بده و حق رو بهش بدن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
حق داره والا هر روز یه ماشین دم در اینا باشه اصلا زشته  همینایی که لعنت میکنن حرف هم در میارن ...

دقیقا.والا تو محل ما زن شوهر دارم در خونش هر روز ماشین باشه حرف درمیارن خاله زنکا چه برسه این بنده خداکه مجرده

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...