2777
2789
عنوان

چقدر خرج داره

331 بازدید | 51 پست

کسایی که نوزاد دارن میشه بگین در ماه چقدر خرجش میشه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکه میشه با این افزایش قیمتا محاسبه کرد خورد و خوراکشو؟

نوزاد خورد و خوراک داره مگ

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نوزاد اگ شیر خشکی نباشه جز پوشک خرجی نداره 

مولتی ویتامین و اینا چی 

دوست من فقط هر ماه دو تا ۵۰۰ تومن پول مولتی ویتامین میده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هفته ای یه شیر خشک میخواد 😅

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نوزاد اگ شیر خشکی نباشه جز پوشک خرجی نداره 

لباس دکتر مکمل های تقویتی انواع کرم و شامپو و صابون غذاهای کمکی و ... اینا چیه پس

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من پسر اول شیر خشکش ۲۰ خورده ای الی سی تومن بود پسر دومم با فاصله دو سال شد پنجاه تومن همچنین پوشکش ...

پنجاه ملیون تومن؟؟؟

پس اینایی ک با ماهی ۷ تومن زندگی میکنن چیکار میکنن؟؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان