2821
2789
عنوان

ریزش مو شدید

174 بازدید | 13 پست

سلام صبحتون بخیر خوشی   

بچه ها آزمایش هم دادم سالم بود نزدیک ب شش ماهی هست ریزش مو خیلی شدید دارم موهام پر بود بلند الان تا سر شونه رسیده از بس ک ریخت هروویت هم خوردم تا قطع کردم دوباره برگشت تروخدا اگر درمان قطعی میشناسید بهم بگین♥️

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدنت کمبود داره که با هیرویت ریزشت قطع میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

پیج 

haircare_sogand رو تو اینستا ببین پستاش و هایلایت هاش خیلی خوبن....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اره ما خودمون آزمایشگاه کار میکنیم اما دیگ نمیدونم مشکل چیه

کراتین نکردی؟ 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
2824
2823
2791
2779
2792