2789
عنوان

شوهر عن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 37 پست
چی بگم ای کاش پیش یه مشاور میرفتید تا بهتر راهنماییتون کنه اگه فکر میکنی بلیط بگیری میره خوب یمدت ب ...

اره بلیت هواپیما میگیرم که حتما بره چون گرونه... 

هر چی سرچ کردم واسه امروز و فردا جا نداشت😭😭

برای یکشنبه جا داره. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

QUOTE=246377018]اره بلیت هواپیما میگیرم که حتما بره چون گرونه...  هر چی سرچ کردم واسه امروز و فردا جا نداشت😭� ...[/QUOTE]

ان شاءالله خدا به راه راست هدایتش کنه غصه نخور خدا بزرگه راستی چرا با سرمایت یه کار راه نمیندازی راههای مختلفو مورد بررسی قرار بده ببین کدومش ریسکش کمتر وامکان موفقیتش بیشتره اینجوری هم سرمایت ازبین نمیره هم شاید شوهرت سرعقل اومد خودشم کار کرد و اینجوری از بیکاریو بیعاریش حرص نمیخوری به هرحال خدا نجاتتون بده

اگر گشنه بمونم چی؟ پول برق و شارژ و...  میترسم.  به نظرت این کار رو بکنم؟؟

خیلی کمش نگه دار مثلا بریز توحساب مامانت کارتش دست تو باشه بعدم گشنه موندی طلای بدون اجرت که ضرر نداره میفروشی همش بگو هیچی نداریم خودت بزن به بی‌حالی بگو آزمایش رفتم میگه تغذیه خوب نیست کمبود انواع ویتامینارو داری بگو قلبم درد میکنه دکتر گفت استرست زیاد بعدم به پدر شوهرت زنگ بزن بگو به جای کمک کردن پسرت بفرس سر کار من با پسرتون ازدواج کردم اون وظیفه  داره خرجم بده نه شما من خجالت میکشم اینجوری راحت نیستم ازدواج کردم زنگی مستقل داشته باشم نه وابسته خرجی بگیر از دیگران بعدمشارژت از همون پول یواشکی بگیر قبضا هم پرداخت نکن بیان قطع کنن آبروش بره شاید به خودش بیاد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
دلم نمیاد به خدا ببینم خونه مثلا روغن نیست نگیرم.  ولی میخوام برم همشو طلا کم اجرت بگیرم.  ...

غذا نپز بگو هیچی نداریمبرو یکم آجیل بيسکوئيت اینا بخر یه جا جاسازی کن چند روز که غذا نیست بخور 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
به قران گفتم همه ی اینا رو  همین تیرماه گفتم اگر کارت رو ول کنی منو نابود کردی منو کشتی کلی گر ...

بره شهر خودش چیکار

غذا نپز بگو هیچی نداریمبرو یکم آجیل بيسکوئيت اینا بخر یه جا جاسازی کن چند روز که غذا نیست بخور 

غذای عالییییییی میپزم غر غر میکنه. 

کثافت

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️