2789
عنوان

شوهر عن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 37 پست

شاید کارایی که انجام میده رو دوست نداره شاید اگه کار مورد علاقش باشه وایسه سرکار یا صاحب کارا بهش زیادی سخت میگیرن با زبون خوش باهاش حرف بزن بگو میدونم سختته ولی چاره ای نیست یا باید مستقل خودت یکاریو شروع کنی که سرمایه زیاد میخواد یا باید تحمل کنی چاره چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرجتون از کجا میاد؟

منه احمق یکم پول دارم.

پدرش هم در حد بخور نمیر میده قسط خونه رو میده گوشت و برنج و... میگیره. 

میخوام بفرستمش شهر خودش بگم برو هر وقت ادم شدی بیا نخواستی نیا جهنم. 

صد بار گفتم برو شهر خودت نمیره. 

کنه چسبیده به من مثل زالو کی از خرتر و گاو تر... 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
شاید کارایی که انجام میده رو دوست نداره شاید اگه کار مورد علاقش باشه وایسه سرکار یا صاحب کارا بهش زی ...

همه رو گفتم😭😭😭

همین تیر ماه گفتن بیا وایستا مهرماه مدیر میشی با حقوق 20 میلیون تحمل نکرد 27 تیر اومد بیرون. 

اونا هم حقوقشو ندادن به قران نزدیک 3 میلیون اسنپ میگرفتم اذیت نشه توی گرما سرکار نره فقط پولم رفت چه کنم تو رو خدا بگو

وضع مالی در چه حده؟  اگه راحت تامین میکنه زندگیتون رو هیچ اشکالی نداره ولش کن ولی اگه بخاطر ت ...

عزیز دلم دارم سختی می کشم. 

توی این گرونی. 

خودم پس انداز دارم چشمش به اونه کثاااااااااااافت

عزیز دلم دارم سختی می کشم.  توی این گرونی.  خودم پس انداز دارم چشمش به اونه کثاااااااااا ...

کل پس اندازت بده طلا بخر یا ماشین بخر

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
همه رو گفتم😭😭😭 همین تیر ماه گفتن بیا وایستا مهرماه مدیر میشی با حقوق 20 میلیون تحمل نکرد 27 تیر ...

خدا به راه راست هدایتش کنه یکم تهدیدش کن بگو اگه نمیتونی زندگیو بچرخونی بهتره به فکر مهریه و نفقه جدایی باشی من تحمل این زندگیو ندارم یکم بگو اگه اینکارتو ول کنی باید بفکر جدایی باشیم من مسخره ی تو نیستم که تصمیم بگیر یا کارتو ول نکن وباهم زندگی کنیم یا بفکر جدایی باشیم اگرم افسردگی داره حتما دنبال درمانش باش وگرنه فقط حرصت میده وکاری انجام نمیده 

عزیز دلم دارم سختی می کشم.  توی این گرونی.  خودم پس انداز دارم چشمش به اونه کثاااااااااا ...

اوه پ بگو پشتش به کجا گرمه

خب این راه داره

از امروز تعطیلش کن یک ریال از پس اندازت رو دستش نده تا مجبور به کار بشه 

اوه پ بگو پشتش به کجا گرمه خب این راه داره از امروز تعطیلش کن یک ریال از پس اندازت رو دستش نده تا ...

دلم نمیاد به خدا ببینم خونه مثلا روغن نیست نگیرم. 

ولی میخوام برم همشو طلا کم اجرت بگیرم. 

زیاد نیست ولی همونم دیگه پول نباشه دستم. 

خدا به راه راست هدایتش کنه یکم تهدیدش کن بگو اگه نمیتونی زندگیو بچرخونی بهتره به فکر مهریه و نفقه جد ...

به قران گفتم همه ی اینا رو 

همین تیرماه گفتم اگر کارت رو ول کنی منو نابود کردی منو کشتی کلی گریه کردم بازم کار خودشو کرد😭😭

به نظرت بلیت بگیرم بره شهر خودش ولم کنه راحتم کنه؟ 

هرررر چی میگم برو شهر خودت چند روز نمیرهههههه

دلم نمیاد به خدا ببینم خونه مثلا روغن نیست نگیرم.  ولی میخوام برم همشو طلا کم اجرت بگیرم.  ...

با این وضعیت که تعریف کردی پولتو سفت و محکم نگه دار نیازت میشه روغن و نمیدونم خوراکی و فلان  رو نگیر تا یه فکری تحت فشار بکنه و به خودش بیاد 

پس اندازت تمام میشه و اونم تنبل تر 

پس بزار خودش اقدام کنه شاید اولش سخت باشه ولی درست میشه

به قران گفتم همه ی اینا رو  همین تیرماه گفتم اگر کارت رو ول کنی منو نابود کردی منو کشتی کلی گر ...

چی بگم ای کاش پیش یه مشاور میرفتید تا بهتر

راهنماییتون کنه اگه فکر میکنی بلیط بگیری میره خوب یمدت بفرستش بره با خونوادش زندگی کنه شاید سر عقل اومد