2777
2789
عنوان

ذخیره نمونه قبول شدم..

607 بازدید | 19 پست

رشته تجربی ام_شهر بوشهر 

اما نگفته ذخیره چندمم هر سال میگفتن

فکر کنم میخوان پارتی بازی کنن🤧

چیکار کنم نذر کردم زیارت عاشورا بخونم بیاین امید بدین... یه حرفی بزنین :) 

من از تماااام جونم مایه گذاشتم واقعا میگم اما دیگه کاری نمیشه کرد... انشاالله منم قبول بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا عزیزم🥺🧡

ایشالا که به خواسته دلت برسی

ولی یه توصیه خواهرانه

درگیر این اسامی نشو... منم ذخیره تیزهوشان بودم اما خب به هر دلیل قسمت نشد اون موقعا برم

تو دبیرستان عادی درسمو خوندم هیچ مشکلیم نبود...

کار خودتو بکن توکل به خدا هرچی خیره برات پیش بیاد ایشالا

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك
ایشالا عزیزم🥺🧡 ایشالا که به خواسته دلت برسی ولی یه توصیه خواهرانه درگیر این اسامی نشو... منم ذخ ...

🙃😍 مرسیییی إنشالله چشمممم من کلی زحمت کشیدممممم ولی سر امتحان استرس ندادم به خودم بعدشم داشتم زندگیمو کامل میکردم وقتی فهمیدم ذخیره شدم کلییی خوشحال شدم چون به خودم قبلش گفتم فکر کن قبول نشدی ک یهو نخوره تو ذوقم اما خانوادم گفتن نگران نباش یه امید کمی هست بعد زدم گوگل دیدم اینقدر راحت همه ذخیره ها قبول نمیشن پس اومدم اینجا تا ادمایی مثل تو حالمو بهتر کنن ممنون بیخیال میشم و فقط دعا میکنم داداش دوقلو دارم اونم نمونه ذخیره شده

🙃😍 مرسیییی إنشالله چشمممم من کلی زحمت کشیدممممم ولی سر امتحان استرس ندادم به خودم بعدشم داشتم زندگ ...

عزیزدلمم🤍🌿

مراقب انرژی و انگیزت برا ادامه راه باش

در آینده مسیری رو داری به اسم کنکور که اونقدر فرسایشیه که استرس این روزا فراموشت میشن...

مطمئنم یه روزی میترکونی و بهترین خودت میشی

موفق باشی گلم🧡✋🏻

عزیزدلمم🤍🌿 مراقب انرژی و انگیزت برا ادامه راه باش در آینده مسیری رو داری به اسم کنکور که اونقدر ...

مرسییی شما دبیرستانی هستی؟اگه آره پایه چند؟ 

راستی قبول شدماااا😍😁 همش فقط بخاطر کمک خدا 

مرسییی شما دبیرستانی هستی؟اگه آره پایه چند؟  راستی قبول شدماااا😍😁 همش فقط بخاطر کمک خدا  ...

سلام عزیزم

خیلی خوشحال شدم خبر قبولیتو شنیدم😍😍

ایشالا همیشه عالی و پر از حس خوب باشی🤍

نه من دبیرستانی نیستم امسال مهندسی آوردم..

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم خبر قبولیتو شنیدم😍😍 ایشالا همیشه عالی و پر از حس خوب باشی🤍 نه من دب ...

وایییییی واقعا قبول شدیییییییییی🥺❤️❤️❤️❤️

من امسال هشتمممم و خب خیلی ذوق دارررم برای سال بعد حتی برای خرید کتاب کار و تمام انگیزه ام رشته تجربی نمونه دولتیهههه🥺 میشه بگی چجوری قبول شدیییییییییی