2777
2789

فامیل و اطرافیان شما هم بهتون گیر میدن که ازدواج کنید؟

امشب زنعموم و مادربزرگم (مادری)خونمون دعوت بودن 

اول ک زن عمو و دخرت عمو شروع کردن مخ آدم رو خوردن ک چرا شوهر نمیکنی و فلان ....بعد دیدن از من نمیتونن حرف بکشن زنعموم خیلی ضایع بلند شد رفت کنار مادربزرگم (و شروع کرد تو گوشش ی چیزی گفتن از ازدواج من و اینکه منو راضی کنه)

اصلا ب اونا چه ک هر دفعه میان گیر میدن؟؟؟من امشب رک ب دخترش گفتم این مسائل شخصیه مگه من از بقیه میپرسم قبلا هم گفته بودم اما نمیدونم چرا سرشو از تو باسن من نمیکشن بیرون خسته شدم واقعا ...

خجالت هم خوب چیزیه...

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

نه اصلا و ابدا گیر نمیدن بمن 

۲۳ سالمم هست

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند دفعه که بهشون گفتی به شما چه

یاد میگیرن اینقدر فضولی نکنن 

بازم همین حرکت رو تکرار کن اصلا جلوی جمع با صدای بلند بهش بگو به تو چه زن عمو 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

بیخیال چرا برات مهمه واقعا 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

اره عمم و دختر عمم 

جالب اینجاس خودشون برام خواستگار هم پیدا میکنن😂

ولی یبار بابام خیلی قاطع جواب عممو داد دیگه تا الان که چیزی نگفته امیدوارم نگه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
چند سالته مگه

تاره بیستم 

تک فرزندم هستم 

اینا نمیدونم چرا اینجوری میکنن با من

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد