2821
2789
عنوان

جاری😒

246 بازدید | 14 پست

سلام

با یکی از جاری هام و برادرر شوهرم میونه نداریم و چند روز. دیگه قراره تو یه مراسم ببینیم همو، هیچ بحث و جدلی اتفاق نیفتاده فقط اونا ترجیح دادن که قطع رابطه کنن، پدرم فوت کرد اومدن سر خاک و بدون تسلیت به ما رفتن ،زایمان کردم زنگ نزدن واسه تبریک، و ضمنا جایی که ما حضور داشته باشیم اونا نمیان، حالا توی این مراسم مجبورن بیان، به نظرتون رفتارم چطور باشه؟ برم تو قیافه یا اصلا برام مهم نباشه؟ سلام و احوالپرسی بکنم یا نه؟ بیشتر از یکساله ندیدیمشون

بی تفاوت باش 

خیییلی بی تفاوت

اگه اونا اومدن جلو تو هم سلام کن

اگه نه انگار نه انگار

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

سلام بکن...ولی نرو سمتش،تو قیافه هم نباش عادی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بی تفاوت باش  خیییلی بی تفاوت اگه اونا اومدن جلو تو هم سلام کن اگه نه انگار نه انگار

اگه اومد سلام داد با سر جواب میدم، قبلاً بچم می‌رفت بغلش چشم غره می‌رفت به دخترم

اگه اومد سلام داد با سر جواب میدم، قبلاً بچم می‌رفت بغلش چشم غره می‌رفت به دخترم

نه به نظرم اگه سلام داد تو هم یه سلام ساده بکن

تو که مثل اون نیستی که بخوای جبران کنی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
حالا یه سلام بده چیزی نمیشه که قاعدتا تو نمیخوای مثل اون بیشعور باشی

ولی اون همیشه منو میبینه حرص میخوره بخدا نمی‌دونم چرا، یه بارم که گفت از زایمان اولت تعریف کن بهم گفت بی حیا😑

2824
2823
2791
2779
2792