2777
2789
عنوان

حق با بابامه یا همسرم

1525 بازدید | 64 پست

بچه ها من با همسرم دعوا داشتیم و ۱ماهه قهر بودیم و همسرم لج کرده بود میگفت طلاق اما هیچ اقدامی نمیکرد و هی به بهونه های مختلف بهم زنگ میزد 

پدرشوهرم رفته پیش بابام که باهاش حرف بزنه 

بابامم آمپر چسبونده گفته اگه دخترمم بخواد من دیگه نمیزارم، پسرتو هنوز وجود نداره خودش بیاد مشکلشو حل کنه و بابام بهم گفته بود حق نداری جواب شوهرتو بدی  

من شوهرمو دوس دارم توو واتساپ حرف زدم و آشتی کردیم 

بقیشو الان میگم بهتون 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابات بگو انقدر خودشو به آب و آتیش نزنه بنده خدا 

کمترین حقش صداقت دخترش هست

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

حالا من دارم یواشکی با همسرم حرف میزنم میگه فردا میام دم خونتون بیا بریم خونه 

میگه مگه ما دوست دختر پسریم که باید از بابات اجازه بگیری 

بابامم پاشو کرده توو یه کفش که باید وجود داشته باشه بیاد پیش من، من ازش تعهد بگیرم، باید مهریتو بیشتر کنه و این حرفا 

شوهرمم میگه من نمیدم مگه با بابات دعوام شده که برم پیش بابات 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

اسم کارت از پشت خنجر زدن به تنها حامی زندگیته

خدا کنه از چشمش نندازی خودتو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
حالا من دارم یواشکی با همسرم حرف میزنم میگه فردا میام دم خونتون بیا بریم خونه   میگه مگه ...

چه مار بد ذاتیه!

خدا عاقبتت و بخیر کنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

زنوشوهر دعواکنن بلانسبت پدرزن وپدرشوهرم باورکنن😑😐

همیشه همینه شماکه دوسش داری وقصداشتی داشتی وطلاق نمیخواییدهیچکدومتون چرا بحثو به خانواده میکشونید الان بیچاره بابات ی چیزی بگه هم خودشوخراب میکنه یاشوهرت حرفی بزنه ازچش بابات میفته😑

حتما حتما بزار بیاد پیش پدرت وگر نه دیگه اگه هر اتفاقی افتاد پدرت کاریت نداره چون کوچیکش کردی بگو من هیچ کارم مردی بیا با پدرم صحبت کن خواستی از اول نیای که الان پدرتو بی ارزش کنی