2777
2789
عنوان

بشدت عصبیم

127 بازدید | 16 پست

خیلییی سریع عصبی میشم 

متاسفانه از بچگیم همینطوری بودم 

عصبی که میشم صدام به شدت کلفت میشه دقیقا مثل یه مرد همه تعجب میکنن از صدام!! بعد شروع میکنم به خود زنی برای اروم شدنم مثلا سرمو محکم میکوبم به دیوار یا با دست محکم میزنم تو سرم 

مثلا تازه دوستم هی دست میزد به صورتم منم کلا دپرس بودم بدم میاد کسی زیاد بهم درست بزنه یهو داد زدم رفتم تو اتاق کلی زدم تو سرم 

واقعا خسته شدم هیچ راهی نداره درست شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم دوسالشه از اول وقتی عصبی بشه چیزی بهش ندی یا درو‌ ببندی تا میتونه محکمم سرشو میکوبه ب زمین و ...

من از مشکلات زیادی که تو بچگیم داشتم اینطوری شدم همشم بخاطر خانوادمه 

مامانم از دست بابام عصبی بود با شلنگ میوفتاد به جونم هیچوقت اون روزا که منو‌جلو بقیه زدو فراموش نمیکنم هیچوقتم نمبخشمش 

توام حواست از همین الان به بچت باشه غرورشو هیچوقت نشکون عصبیش نکن اصلا تا فراموش کنه اینکارشو من از ۱۴ سالگیم تا الان دیگه همش سر درد شدید میگیرم از بس که زدم تو سرم

من از مشکلات زیادی که تو بچگیم داشتم اینطوری شدم همشم بخاطر خانوادمه  مامانم از دست بابام عصبی ...

عزیز دلم بخدا منم همش با سیخ و چوب بچه هام میزنم خیییلی اذیتم میکنن و خودمم قرص ال دی میخورم عصبی میشم 

عزیز دلم بخدا منم همش با سیخ و چوب بچه هام میزنم خیییلی اذیتم میکنن و خودمم قرص ال دی میخورم عصبی می ...

منم بخاطر همین الان مریضم 

مطمئن باش اگه همینطوری ادامه بدی بچه هات بزرگ‌که شدن فقط نفرینت‌میکنن!! ایندشونو مثل من خراب نکن من بخاطر مادرم اعتیادم پیدا کردم!! 

تو دوست داری اینده بچهاتو خراب کنی اخه اونا چه‌گناهی کردن به خدا گناه دارن اشتباه مادرمو نکن 

منم بخاطر همین الان مریضم  مطمئن باش اگه همینطوری ادامه بدی بچه هات بزرگ‌که شدن فقط نفرینت‌میک ...

😔😔امیدوارم بتونم...توهم ب خودت ضربه نزن حداقل عصبی میشی ی چیزی بشکون یکاری دیگ بکن خالی شی

😔😔امیدوارم بتونم...توهم ب خودت ضربه نزن حداقل عصبی میشی ی چیزی بشکون یکاری دیگ بکن خالی شی

یه بار انقدر عصبی شدم گوشیمو شکوندم داشتم با دندونام میجوییدمش ...

لطفا خواهش میکنم سعی کن بتونی مطمئن باش میتونی الانم برو بچه هاتو بغل کن و ازشون عذرخواهی کن و توبه کن دیگه ایندشونو خراب نکن گناه دارن 

همیشم با خودت اینو تکرار کن که اونا هیچ گناهی نکردن